Panică în familia Simonei Halep din cauza datoriilor de milioane de euro! Ce afaceri i-au tras în jos pe apropiații campioanei

Moldoveanu Camelia / 14.05.2021, 13:22
Panică în familia Simonei Halep din cauza datoriilor de milioane de euro! Ce afaceri i-au tras în jos pe apropiații campioanei

Familia Simonei Halep nu are noroc în afaceri. Banii din conturi nu le ajung să achite datoriile făcute în urma unor investiți păguboase. Jucătoarea de tenis construiește și ea două blocuri în Constanța.

Familia Simonei Halep are datorii uriașe

Simona Halep datorii afaceri frate tata
Fratele și Tatăl Simonei Halep au datorii uriașe

Tatăl și fratele Simonei Halep sunt implicați în afaceri, însă trei dintre acestea au ajuns la datorii uriașe. Stere, tatăl jucătoarei de tenis, înregistra în 2019 o cifră de afaceri 0 și datorii de 7,3 milioane de lei. Cubit SRL are probleme pentru că localul familiei, situat în Constanța, a fost închis în urmă cu doi ani deoarece clădirea respectiva urma să aibă altă destinație.

Nici fratele Nicolae nu o duce mai bine. Firma sa, New Concept Imob SRL, avea la sfârșitul lui 2019 datorii de peste 15 milioane de lei. În comparație cu 2018, cifra de afaceri scăzuse de la 541.710 la 120.298 în 2019. Cu toate că profitul a crescut ușor, afacerea a mers prost. Mai exact, fratele Simonei Halep a reușit să ajungă de la 266.349 lei în 2018 la 337.123 în 2019.

Lucrurile nu arată deloc bine! Familia Simonei Halep a declarat venituri mai mici decât datoriile. Potrivit wowbiz.ro, firma familiei a declarat că deține în conturi 376.164 de lei, iar datoriile sunt de 398.161 de lei. Ținând cont de perioada dificilă prin care trecem din 2020 și până acum, este greu de crezut că lucrurile s-au redresat.

În ce-și investește averea numărul 3 WTA

Simona Halep are o avere de 47 de milioane de euro și se află pe primul loc în topul celor mai bogați sportivi. Potrivit finance.yahoo.com, în 2019 avea o avere de 30 de milioane de dolari (aproximativ 47 de milioane de euro), ceea ce ne arată că aceasta nu și-a modificat mult conturile în anul 2020.

Cu banii câștigați din tenis, campioana noastră intenționează să-și ridice un hotel și o clinică în Constanța. Aceasta o să investească mult în aceste două proiecte, ținând cont de faptul că una dintre construcții o să fie ridicată în locul SH Cafe.

S-a terminat coșmarul pentru Simona Halep! Românca a anunțat verdictul medicilor după accidentarea de la Roma

S-a terminat coșmarul pentru Simona Halep! Cea mai bună jucătoare de tenis din România a anunțat care este verdictul medicilor ei, după accidentarea pe care a suferit-o la Roma. Ea confirmă faptul că este vorba despre o ruptură musculară și urmează să revină în țară pentru a începe recuperarea:

Salutare! După ce am efectuat RMN-ul, aici în Roma, pot să confirm că este vorba despre o mică ruptură musculară la gamba stângă. Voi zbura spre casă astăzi și voi începe recuperarea în bazin și la sală, de luni. Rămân pozitivă și voi face tot posibilul pentru a-mi accelera revenirea pe teren. Mulțumesc din nou și ne vedem în curând”, a fost mesajul Simonei Halep de pe rețelele de socializare.