Panică la CFR: Iordănescu nu are cu cine să atace FCSB! Celor 3 atacanți infectați cu Covid, li s-a alăturat cu Omrani, care s-a accidentat!

Catinca Giosanu 18.03.2021, 21:36
Panică la CFR: Iordănescu nu are cu cine să atace FCSB! Celor 3 atacanți infectați cu Covid, li s-a alăturat cu Omrani, care s-a accidentat!

Este panică la CFR Cluj! Edward Iordănescu nu are cu cine să joace la derby-ul cu FCSB. Tehnicianul român nu mai are niciun atacant pe care să poată conta. Toți au fost infectați cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, virusul care a răpus peste 1 milion de oameni de la debutul pandemiei și până acum.

Panică la CFR: Iordănescu nu are cu cine să atace FCSB!

Edi Iordănescu își face probleme înaintea meciului FCSB-CFR Cluj. Partida se va disputa în cadrul etapei a 28-a din Liga 1.

Săptămâna trecută, Mario Rondon, Gabriel Debelhuj și Valentin Costache au fost depistați pozitiv cu temurul virus din China. Așa se face că vor lipsi de la derby-ul mult așteptat. De curând însă, a picat și Billel Omrani. La fel ca coechipierii săi, și Omnari se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Atacantul și-a întrerupt brusc antrenamentul miercuri, în momentul în care a simtit un spasm la coapsă. Fotbalistul s-a oprit din alergare și a ieșit de pe teren fără să-și termine ședința de pregătire, potrivit www.sport.ro.

Billel Omrani, probleme mari după ultima accidentare
Billel Omrani se confruntă cu mari probleme după ultima accidentare

Celor 3 atacanți infectați cu Covid, li s-a alăturat cu Omrani, care s-a accidentat!

Billel Omnari îi dădea mari speranțe lui Edi Iordănescu pentru meciul cu echipa roș-albastră. Din nefericire, tehnicianul este nevoit să regândească strategia de joc pentru a-i învinge pe cei de la FCSB. Nu se mai poate baza pe atacant, căci acesta a rămas la Cluj. Accidentarea francezului este destul de serioasă, astfel că are nevoie de o pauză.

În momentul de față, singura soluție viabilă a CFR-ului pentru derby-ul cu FCSB este Nicolae Cârnaț. Jucătorul adus de la Sepsi Sfântul Gheorghe ar putea intra în locul fotbalistului francez care joacă pe post de atacant la CFR Cluj în Liga I.

Billel Omrani s-a confruntat cu mai multe probleme în ultimul an și a jucat destul de puțin. Reamintim însă că a fost titular în meciul cu Poli Iași, în care a impresionat printr-un gol și un assist.

Meciul dintre FCSB si CFR Cluj se va disputa vineri, 19 martie, începând cu ora 20:30.

Program FCSB și CFR Cluj

Iată care sunt echipele cu care mai joacă FCSB şi CFR Cluj până la finalul sezonului:

  • CFR Cluj-Dinamo
  • FCSB-Universitatea Craiova
  • Sepsi-FCSB
  • Universitatea Craiova-CFR Cluj
Urmăriți Playsport.ro și pe