Părăsită de iubitul fotbalist, Iulia Pârlea de la Pro Tv s-a simțit răzbunată. Cum l-a descris frumoasa brunetă pe Alex Pițurcă

Andrei Alexandra 19.11.2022, 09:01

Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro Tv, a format un cuplu timp de aproape trei ani de zile cu fostul fotbalist Alex Pițurcă. În momentul în care a fost întrebată despre cele mai mari defecte ale fostului ei iubit, tânăra nu s-a ferit să îl descrie într-un mod sincer pe fiul lui Victor Pițurcă.

„Are cam multe vicii”. Iulia Pârlea de la Pro Tv l-a descris pe Alex Pițurcă

Alex Pițurcă și Iulia Pârlea de la Pro Tv au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani, iar tânăra prezentatoare a rubricii meteo nu a rămas cu amintiri tocmai plăcute din relația respectivă.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în anul 2016 și a durat timp de aproape trei ani de zile. Ulterior, fiecare a luat-o pe drumul său și despărțirea nu a fost una mediatizată.

Însă, Iulia Pârlea a fost invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la postul de televiziune menționat și a participat la jocul „Sosurile Iuți”, în care invitații sunt nevoiți să răspundă unor întrebări incomode.

Iar cum Alex Pițurcă este cap de afiș în presa de tip tabloid, din cauza despărțirii de modelul Cristina Ich, Iulia Pârlea a fost chestionată cu privire la relația pe care a avut-o cu fostul fotbalist.

Mai precis, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro Tv a fost întrebată despre cele mai mari defecte ale lui Alex Pițurcă. Fără să stea pe gânduri, tânăra a declarat:

„Neasumat, are cam multe vicii și imatur. Asta le include pe toate. Am fost împreună aproape trei ani”, a declarat Iulia Pârlea.

A suferit după despărțire

Deși recunoaște că a suferit după despărțire, Iulia Pârlea susține că nu regretă relația pe care a avut-o cu fostul fotbalist.

„Chiar nu știu ce să răspund la întrebarea asta, nu am avut așa ceva (n.r. – regrete). Nu regret nicio relație pe care am avut-o, aventuri nu am avut. Relațiile nu le regret pentru că toate m-au adus în punctul ăsta.

Sunt singură pentru că m-am axat pe muncă și am încercat să-mi revin. Am suferit atunci, după relația cu Alex Pițurcă, dar nu a fost o suferință din… Nu are rost să intrăm în detalii. Este bine că s-a întâmplat așa. S-a acoperit rana, s-a închis”, a mai adăugat Iulia Pârlea, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Alex Pițurcă, din nou burlac?

După despărțirea de Iulia Pârlea, Alex Pițurcă a intrat într-o relație cu Cristina Ich, o tânără foarte cunoscută în mediul online din România. Cei doi au format un cuplu solid și au inclusiv un copil împreună, dar recent au ales să se separe.

Anunțul a fost făcut de Cristina Ich, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare:

„Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni.

Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, calvar. Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră”, a scris Cristina Ich, pe rețelele de socializare.

Declarațiile ei au venit la scurt timp după o altă postare sugestivă pe care a făcut-o în spațiul online:

„Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată”, scria Cristina Ich pe rețelele de socializare, în urmă cu mai multe zile.

Cristina ICH și Alex Pițurcă, din nou împreună după anunțul despărțirii. Imaginile cu cei doi au strâns mii de reacții | FOTO.