Pariuri pe Mondial? Ai 1.750 lei de la Mozzart Bet!

Andrei Alexandra 27.11.2022, 12:17
Pariuri pe Mondial? Ai 1.750 lei de la Mozzart Bet!

Cupa Mondială e în toi, deja ai luat pulsul tuturor naționalelor, așa că a venit vremea să-ți pui în aplicare părerile, cunoștințele fotbalistice și inspirația ca să obții câștigurile pe care le meriți. E cel mai bun moment să îți deschizi cont la Mozzart Bet, pentru că au o campanie fantastică! Ești recompensat financiar la fiecare dintre primele trei depuneri pe care le faci și nu e vorba de bonusuri care doar să-ți ia ochii. Primești 1.750 lei aici, pe mozzartbet.ro, adică un buget întreg de pariuri pe Mondial, fără condiții ascunse și cerințe imposibile!

Campania e una de bun venit la Mozzart Bet, iar dacă jucătorii de la Mondial încă n-au bifat trei goluri într-o partidă, cu Mozzart Bet bifezi tu trei „plinuri” și trăiești turneul final la intensitate maximă. Hai să vezi cât de simplu e să ajungi la cei 1.750 de lei și ce bilet ți-am propus ca să debutezi în forță!

Trei depuneri și bugetul crește cu peste 100%

Sunt pași extrem de facili, noi doar îți desenăm parcursul spre bonusul de bun venit la valoare maximă pe care îl poți obține cu Mozzart Bet:

  1. Intri aici pe mozzartbet.ro și dechizi un cont. E super simplu și e gratuit.
  2. Prima ta depunere? 500 lei și primești în plus 250 lei de la Mozzart Bet
  3. A doua depunere? 500 lei și primești în plus… 500 lei de la Mozzart Bet
  4. A treia depunere? 500 lei și primești în plus… 1.000 lei de la Mozzart Bet!

Pe total, ai depus 1.500 lei. Dar bugetul tău de pariere acum este de… 3.250 lei! Pentru că 1.750 lei au venit prin bonusul de la Mozzart Bet! Cum se întâmplă asta? La prima depunere ai bonus 50% din suma depusă. La al doilea, 100%. Iar la al treilea… 200%. Noi ți-am arătat cum poți profita la maximum de ofertă, dar dacă decizi să depui mai puțin de fiecare dată, vei primi oricum 50%, 100% și 200% în plus pentru fiecare depunere din primele trei.

Descoperă AICI super oferta de bun venit la Mozzart Bet!

Bonusul trebuie rulat de 5 ori în 60 de zile de la primirea lui ca să poată fi retras. Și poți să faci asta pe inclusiv pe jocuri de loterie sau virtuale ori pariuri live, toate detaliile sunt AICI. Noi însă îți recomandăm astăzi aici calea cea mai ușoară, pariuri sportive pre-meci, pentru că e și cea mai rapidă câtă vreme ai Cupa Mondială în desfășurare!

Biletul nostru de start pe Mondial

Pentru rulajul bonsului cu pariuri sportive pre-meci ai nevoie de bilete care să conțină minimum 4 meciuri cu o cotă minimă fiecare de 1,35. Nimic mai simplu în faza grupelor de la World Cup Qatar 2022! Iată ce variantă îți propunem noi, toate partidele fiind programate luni, 28 noiembrie. Așadar, deschide contul tău Mozzart Bet azi și fă primele depuneri dacă vrei să îl joci, pentru că mâine sunt toate meciurile!

  • Camerun – Serbia: X2 și 0-3 goluri
  • Coreea de Sud – Ghana: 1X
  • Brazilia – Elveția: 1X și 0-3 goluri
  • Portugalia – Uruguay: PsF X

Învinse în prima rundă, Camerun și Serbia vor fi prudente probabil, evitând eliminarea. Avantaj de valoare și experiență internațională pentru sârbi, totuși. Coreea de Sud a arătat bine cu Uruguay și e greu de crezut că va pierde cu africanii, demoralizați după ce au ratat șansa punctelor cu Portugalia.

Bonusul de bun venit la Mozzart Bet te așteaptă AICI!

Foarte probabil Brazilia va învinge Elveția, dar ne luăm o marjă de siguranță. Iar duelul lusitanilor cu sud-americanii, după ce Uruguay a încheiat un meci istoric la Mondiale, fără șuturi pe poartă, se anunță încordat și echilibrat. Pariuri pe Mondial? La Mozzart Bet!

Urmăriți Playsport.ro și pe