Parma a făcut anunțul în privința viitorului lui Valentin Mihăilă. În ianuarie e gata

Radu Bordei 29.12.2020, 14:44
Parma a făcut anunțul în privința viitorului lui Valentin Mihăilă. În ianuarie e gata

Parma a anunțat când va juca Valentin Mihăilă.  Așteptarea este aproape de final: în ianuarie Valentin Mihăilă va debuta, în sfârșit în Serie A. Fanii italienilor, dar și cei olteni au așteptat mult să îl vadă pe fotbalist la treabă, în Serie A. Din fericire, nu mai este mult până ca acest lucru să se întâmple.

Anunțul făcut de italieni clarifică viitorul fotbalistului.

Mijlocașul de 20 de ani a avut ghinion, după transferul spectaculos de la Craiova. Fotbalistul a fost măcinat de accdentări și nu reușit să joace pentru Parma. O pubalgie l-a chinuit în toamnă și l-a împiedicat săs e accidenteze. În noiembrie, fotbalistul a fost nevoit să sufere o intervenție chirugicală în Germania.

Din acel moment a început procesul de recuperare. De curând, însă, Parma a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Mihăilă a început să se antreneze și în ianuarie ar putea să debuteze, în sfârșit, în Serie A.

Mihăilă este una din speranțele Parmei.

Pentru italieni, fotbalistul transferat de la Craiova face parte din planurile de viitor.

„Am investit mult în el, dar și în alți tineri promițători din Europa. Sunt convins că vor demonstra. Mihăilă nu mai are dureri acum, asta este bine. În 20 de zile cred că va fi disponibil și va arăta ce poate” a declarat Marcello Carli, directorul sportiv al Parmei.

Mihăilă ar putea debuta în optimile Cupei Italiei, chiar în fața celor de la Lazio. Rămâne de văzut dacă fostul jucător al Craiovei îl va prinde pe Ștefan Radu. Fundașul lazialilor este dorit de una din marile forțe ale Turciei, iar jucătorul ar putea fi tentat să plece dina ceastă iarnă.

Dacă nu va putea juca în partida de Cupă, din 21 ianuarie, Mihăilă va avea șansa să figureze în echipa din meciul cu Sampdoria, trei zile mai târziu.

Fără Mihăilă, Parma este pe locul 16 în campionat, cu doar 2 victorii în 14 partide.

O investiție foarte mare.

Fanii Parmei sunt și ei fericiți după anunțul făcut de Parma în ce privește viitorul lui Mihăilă. De abia așteaptă să îl vadă la lucru în ianuarie. Asta pentru că Parma a făcut o investiție importantă în fotbalist.

8.500.000 de euro a costat transferul, iar Craiova mai poate face bani în urma jucătorului. Cele două cluburi au negociat și în privința unor bonusuri pe care Parma să le plătească. De aceea, dacă lucrurile merg bine și Mihălă confirmă, suma totală poate ajunge la 12 milioane de euro.

Suma încasată pe Mihăilă este mai mare, deci, decât cea încasată pe Alex Mitriță, plecat în SUA pentru 8 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe