Parma, omagiu pentru golul lui Dennis Man cu Benevento. Mesajul neașteptat apărut pe contul de Twitter al clubului

Moldoveanu Camelia / 04.04.2021, 20:51
Parma, omagiu pentru golul lui Dennis Man cu Benevento. Mesajul neașteptat apărut pe contul de Twitter al clubului

Dennis Man a făcut spectacol în meciul Parma – Benevento (2-2)  și a fost omagiat în limba română de către italieni. Ilie Dumitrescu vede un viitor strălucit pentru fostul jucător al FCSB și Mihăilă.

Mesajul neașteptat apărut pe contul de Twitter oficial Parma

Parma i-a oferit un omagiu lui Dennis Man pentru primul gol înscris în Italia. Transferul de 13 milioane de euro a meritat! Fostul jucător de la FCSB începe să-și arate adevărata valoare la actuala sa echipă.

Pe contul de Twitter oficial al celor de la Parma a apărut, pe neașteptate, un mesaj în limba română, mesaj care-l omagiază pe jucătorul din România: ”Pură pasiune”. În această postare italienii au folosit #SuperMAN, comparându-l pe Dennis cu un super erou.

Omagiu neașteptat pentru Dennis Man
Omagiu neașteptat pentru Dennis Man

Presa italiană îl ridică-n slăvi pe Dennis Man după golul superb din Benevento – Parma

Bucurie mare pentru Dennis Man, după ce reușita sa a adus un punct Parmei. Arădeanul a macat primul său gol în Serie A și este acum elogiat. Presa italiană îl ridică-n slăvi pe Dennis Man după golul superb din Benevento – Parma.

Revenit după meciurile echipei naționale în campania de calificare la Campionatul Mondial din Qatar, Man a fost folosit încă din primul minut de către Roberto D’Aversa. Încrederea tehnicianului i-a fost răsplătită de arădean, care a înscris un gol superb în poarta celor de la Benevento. A fost golul de 2-2, din minutul 88, care a adus un punct important Parmei. Man a primit o minge în careu și a șutat din prima, în forță, fără șanse pentru portarul Montipo.

Golul marcat de internaționalul român i-a impresionat chiar și pe jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, publicație care a aniversat în weekend 125 de ani de la apariția primului număr. Jurnaliștii italieni descriu desfășurarea meciului dintre Benevento și Parma, semnalând și reușita internaționalului român.

Parma obține egalul cu un gol frumos al lui Man, în minutul 43 al reprizei a doua”, menționează Gazzetta dello Sport.

Ilie Dumitrescu: „Am informații de la club”

Dennis Man și Valentin Mihăilă au succes la Parma
Dennis Man și Valentin Mihăilă au succes la Parma

Toată lumea se întreabă ce o să se întâmple cu Dennis Man și Valentin Mihăilă în cazul în care Parma retrogradează. Răspunsul a venit chiar de la Ilie Dumitrescu. Analistul sportiv vede un viitor strălucit pentru cei doi români plecați în Italia. Ba mai mult, Dumitrescu este de părere că cei doi jucător sunt de perspectivă.

Eu sunt convins că și Mihăilă se va impune la Parma. Nu contează dacă retrogradează. Am informații de la club, ăsta e un proiect pe termen lung, e un proiect în care s-a investit.

Se va investi și în stadion. De asta s-a investit în Man, Mihăilă și alți jucători de perspectivă. Echipa asta va promova, va fi o echipă și mai puternică. Din punct de vedere financiar, să nu vă faceți griji la Parma.

Man și Mihăilă nu pot salva ceea ce s-a făcut cu nu știu câte etape înainte. Au fost și schimbări la nivel de bancă tehnică, nu e simplu”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.