Parma, out din lupta pentru Serie A. Cagliari i-a băgat în depresie pe Man și Mihăilă

Iosif Pintilie 04.06.2023, 00:56
Parma, out din lupta pentru Serie A. Cagliari i-a băgat în depresie pe Man și Mihăilă

Parma a ratat promovarea în Serie B. Formația lui Dennis Man și Valentin Mihăilă ratează obiectivul pentru încă un sezon. Cagliari i-a scos pe români din semifinalele barajului de promovare.

Probleme la Parma

Parma avea ca obiectiv revenirea în Serie A. Italienii s-au duelat cu Cagliari în manșa tur a barajului de promovare. În tur, Parma a condus cu 2-0, dar în final a cedat cu 3-2 în fața fostei echipe a lui Răzvan Marin.

Meciul decisiv s-a terminat cu scorul de 0-0, astfel că Cagliari va juca finala barajului de promovare. Pentru Parma este al doilea sezon în care obiectivul principal, promovarea, este ratat.

Returul a început cu Dennis Man titular. Parma a încercat a cerut un penalty în minutul 28, când Sohm a căzut în careu, dar celebrul arbitru Daniele Orsato a decis că nu este vorba de o lovitură de la 11 metri.

De partea cealaltă, tot în prima repriză, Cagliari a marcat prin Lapadula, dar golul a fost anulat. În minutul 66, Claudio Ranieri a decissă îl schimpe pe Dennis Man cu Valentin Mihăilă. Ambii au avut prestații slabe.

Cagliari înscria iar în minutul 74, prin Ange Yoan Bonny, dar și de această datăm golul a fost anulat pentru offside.

Parma a avut șansa unui gol în minutul 85, când Zanimacchia a trimis în transversală. Pe tot parcursul meciului, Gianluigi Buffon, aflat pe marginea terenului, indisponibil pentru joc, a suferit pentru colegii săi. Parma a ratat calificarea, deși s-ar fi calificat la 1-0, pentru că în caz de egalitate după dubla manșă se califică mai departe echipa cea mai buine plasată din campionat.

Cagliari se va duela cu Bari pentru un loc în Serie A.

Urmăriți Playsport.ro și pe