Partea urâtă din Premier League. Măcel pe străzi în prima etapă. VIDEO

Giosanu Catinca / 14.08.2021, 18:17
Partea urâtă din Premier League. Măcel pe străzi în prima etapă. VIDEO

Manchester United a disputat sâmbătă, pe teren propriu, primul meci din noua ediție de Premier League, câștigat cu 5-1 în fața celor de la Leeds United. Problema este că înaintea partidei, pe străzile din Manchester s-a declanşat o panică de proporţii.

Panică pe străzile din Manchester

Au fost lupte de stradă în toată regula înaintea meciului dintre Manchester United – Leeds United. Fanii celor două formații s-au luat la bătaie, încăierarea dintre ei fiind teribilă. Huliganii celor două echipe au produs panică pe străzile din Manchester. Asta, în timp ce localnicii serveau micul dejun în centrul orașului.

Înaintea partidei de pe „Old Trafford”, fanii celor două formații s-au intersectat în centrul orașului. Acela a fost momentul în care au început să se bată cu tot ce au prins la îndemână, spre uimirea celor care se aflau în apropiere. Oamenii au fost șocați, mai ales că au avut parte de liniște o bună perioadă, în condițiile în care meciurile din Anglia s-au jucat fără spectatori.

Presa britanică a scris despre evenimentele care i-au avut protagoniști pe suporterii celor două echipe, care s-au bătut între ei în oraș înainte de startul meciului din noua ediție de Premier League.

Scandal de proporții înainte de Manchester United – Leeds United

Fanii au fost filmaţi alergându-se şi lovindu-se chiar şi cu scaune. Imaginile au ajuns în scurt timp în social media. Pe rețelele de socializare circulă câteva videoclipuri care prezintă imagini surprinse la fața locului. Acestea indică scene de o violență extremă. A „plouat” cu pumni, picioare și scaune în lupta dintre bătăuși, spiritele calmându-se abia după intervenția forțelor de ordine.

Pe teren, în al doilea meci oficial din acest sezon de Premier League, Manchester United a trecut fără probleme de Leeds United, după ce francezul Varane a fost prezentat oficial pe Old Trafford. Partida s-a terminat cu scorul de 5-1.

Paul Pogba a impresionat prin evoluțiile sale. Internaționalul a izbutit să ofere patru pase de gol în acest meci. Playmaker-ul francez i-a pasat decisiv de două ori lui Fernandes, servindu-i și pe Mason Greenwood și Fred cu câte un assist. Pogba se va afla la final de contract în iunie 2022 şi încă nu şi-a prelungit înțelegerea cu clubul englez, care ar urma să-l lase să plece liber peste un an. Asta, în cazul în care nu își va prelungi înțelegerea.