Partida FC Argeș – Sepsi a fost amânată! Focar de coronavirus în tabăra oaspeților

Mihai Cheles 01.02.2021, 16:45
Partida FC Argeș – Sepsi a fost amânată! Focar de coronavirus în tabăra oaspeților

Partida FC Argeș – Sepsi a fost amânată! Formația oaspete se confruntă cu un focar de coronavirus în vestiar și nu se va putea prezenta marți, la ora jocului, cu un lot numeric suficient.

Partida FC Argeș – Sepsi a fost amânată! Focar de coronavirus în tabăra oaspeților

Duelul dintre FC Argeș și Sepsi era programat marți, 2 februarie, de la ora 17.  Liga Profesionistă de Fotbal a fost obligată să amâne partida după ce formația din Sfântu Gheorghe a raportat către Direcția de Sănătate Publică 21 de cazuri de COVID-19 printre jucători, după cum a confirmat și directorul sportiv al celor de la Sepsi, Atilla Hadnagy. Partida a fost reprogramată pentru marți, 16 februarie.

E adevărat că ni s-a amânat meciul, cred că nu există dubii, la ora actuală avem 21 de jucători infectați, plus alți membri ai staffului sau auxiliarii lotului. Nu ne poate blama nimeni, ați văzut că am jucat 3 meciuri de campionat deși aveam foarte mulți jucători infectați. De data asta chiar nu s-a mai putut, cred că dacă ne-ar fi pus să jucăm am fi fost nevoiți să intrăm eu și Robert Ilyeș (n.r. – antrenorul secund), a declarat Hadnagy, pentru Gazeta Sporturilor.

Sub semnul întrebării este și partida de etapa viitoare, când Sepsi primește vizita celor de la Poli Iași. Meciul este programat vineri, 5 februarie.

Să vedem cum va fi la meciul cu Poli Iași. Chiar dacă noi vom vrea să îl jucăm, trebuie să ne dea voie și DSP-ul. E adevărat că până atunci vor reveni câțiva jucători, dar nu știu dacă suficienți. Rămâne de văzut ce vom face, sper să nu apară discuții, mai ales că noi am jucat și când am avut mai mult de jumătate dintre jucători infectați și nu ne-am plâns niciodată.

Cele 5 puncte obținute în aceste 3 meciuri ne-au arătat ce forță de grup avem și că putem depăși probleme care chiar nu țin de noi. Vedeți cu acest virus, e incontrolabil, a adăugat Hadnagy.

Partida FC Argeș - Sepsi a fost amânată! Focar de coronavirus în tabăra oaspeților
Partida FC Argeș – Sepsi a fost amânată! Focar de coronavirus în tabăra oaspeților

Argeș și Sepsi, neînvinse în ultimele trei etape din Liga 1

Covăsnenii sunt pe locul 4 în Liga 1, la șase puncte de locul 7, primul din afara play-off-ului. Nu au cunoscut gustul înfrângerii în ultimele trei runde, iar acest focar de coronavirus pică cum se poate mai prost. Momentul era unul bun, cu o serie de meciuri accesibile: FC Argeș, Poli Iași, Dinamo, Academica Clinceni, Hermannstadt și Chindia.

De partea cealaltă, FC Argeș venea și ea după cinci partide în Liga 1 fără înfrângere, însă câteva zile de odihnă sunt bine venite. Mai ales cu un program de meciuri din trei in trei zile.

Urmăriți Playsport.ro și pe