Pasiunea pentru fotbal nu are limite! Cum a obţinut un bărbat o „permisie” din partea soţiei pentru a urmări meciurile Cupei Mondiale

George Drafta 26.11.2022, 16:54
Pasiunea pentru fotbal nu are limite! Cum a obţinut un bărbat o „permisie” din partea soţiei pentru a urmări meciurile Cupei Mondiale

Cupa Mondială poate fi un viciu pentru mulţi dintre fanii sportului rege. Unii dintre ei nu concep să nu urmărească partidele turneului final care se desfăşoară o dată la 4 ani.

Iar cei mai împătimiţi aşteaptă mereu competiţia cu nerăbdare, iar timp de o lună nu concep să fie „deranjaţi” pe perioada ei. Acest lcuru şi l-a dorit foarte mult şi un microbist din Spania. El a vrut să stea liniştit pe perioada desfăşurării celor 64 de jocuri programate să aibă loc pe stadioanele din Qatar.

Pentru a nu fi întrerupt din „activitatea” sa extrem de importantă,  suporterul fidel al competiţiei supreme a fotbalului a încheiat un pact cu soţia sa. Însă unul scris! A mers şi să înregistreze documentul astfel încât totul să fie stabilit în mod clar. Don Alexander pe numele său a introdus anumite prevederi în înţelegerea pe care a încheiat-o cu partenera sa de viaţă. Iar dona Angela s-a conformat!

Acestea sunt câteva prevederi ale contractului semnat de cei doi
Acestea sunt câteva prevederi ale contractului semnat de cei doi

A decis să respecte pasiunea omului lângă care îşi petrece cea mai parte a timpului. Nu şi în această perioadă, când meciurile Cupei Mondiale din Qatar sunt prioritare. Ca să evite posibilele divergenţe, don Alexander a decis să îi propună soţiei sale un angajament asumat de ambele părţi.

Motivaţiile care stau la baza dorinţei aprinse

Don Alexander a aşteptat patru ani competiţia preferată şi nu a vrut să accepte ideea că ar putea să piardă vreun minut din spectacolul făcut de cele 32 de echipe prezente în contract.

“Don Alexander are o dorință teribilă de a vedea cea mai importantă, electrizantă și emoționantă competiție fotbalistică dintre toate. Campionatul Mondial se dispută o dată la 4 ani”, şi-a susţinut pledoaria fanul înflăcărat.

Dorinţa sa are şi un efect indirect în ceea ce priveşte programul tv care trebuit urmărit în locuinţa celor doi. Astfel, între 20 noiembrie şi 18 decembrie soţia nu poate utiliza nicicum telecomnda fără acceptul soţului. Mai mult, dona Angela e obligată să fie atentă la comentariile pe care soţul le va face în privinţa meicurilor din zona Golfului Persic.

Messi şi Ronaldo, „tratament perferenţial”

Dintre cele 64 de partide ale turneului final, măcar 6 vor avea parte de tratament preferenţial. Astfel, în casa lui don Alexander, capul familiei va avea dreptul să se manisfeste netulburat la confruntările Argentinei şi Portugaliei. Astfel el va putea striga precum Cristiano Ronaldo la fiecare reuşită a lusitanului. Cu siguranţă că microbistul a avut parte de un astfel de episod la jocul disputat în urmă cu două zile, când Ronaldo a punctat împotriva Ghanei. Iar în cazul în care Argentina se va încorona campioană mondială, un tablou al lui Messi va apărea în sufrageria locuinţei celor doi.

Urmăriți Playsport.ro și pe