Patrick Borcea, o fostă iubită a unui fotbalist de la națională și ex-logodnica lui Marius Niculae, scandal monstru într-un restaurant din Capitală!

Giosanu Catinca / 20.08.2021, 10:35
Patrick Borcea, o fostă iubită a unui fotbalist de la națională și ex-logodnica lui Marius Niculae, scandal monstru într-un restaurant din Capitală!

Patrick Borcea, o fostă iubită a unui fotbalist de la națională și ex-logodnica lui Marius Niculae au fost protagoniștii unui scandal de proporții. Incidentul a avut loc, în urmă cu câteva zile,  într-un restaurant din Capitală! S-au îmbrâncit până la sânge. „Capul răutăților” ar fi fost fosta iubită a lui Marius Niculae, Oana Marica. Ce s-a întâmplat, mai exact, aflați din paragrafele următoare.

Scandal uriaș între Alex Bodi și Diana Gureșoaie

Un conflict, aparent minor între Alex Bodi și Diana Gureșoaie a degenerat și s-a lăsat chiar cu sânge.

Alex Bodi a acuzat-o pe Diana Gureșoaie că, sub influența alcoolului, a iscat un scandal uriaș într-un restaurant din Herăstrău și a vrut să-l taie cu cioburile de la un pahar. Dar, pentru că „leii nu se bat cu pechinezii”, după cum s-a exprimat fostul soț al Biancăi Drăgușanu, el nu a dat curs conflictului. Diana Gureșoaie a povestit cu lux de amănunte episodul petrecut în restaurantul de fițe din Capitală. Bruneta a declarat că lucrurile au stat cu totul altfel. Ea susține că a fost invers.

Să ne înțelegem, nu a vrut nimeni să-l taie pe domnul Alex Bodi, dacă-l pot numi domn pe acest personaj. S-a iscat, la un moment dat, un scandal, pe care nicidecum nu eu l-am inițiat ci, dimpotrivă, am încercat să-l aplanez.”, a declarat Diana Gureșoaie, pentru cancan.ro.

Tot circul ar fi plecat de la Oana Marica, actuala iubită a lui Bodi. Aceasta din urmă a trăit în trecut o poveste de dragoste alături de Marius Niculae.

Cine ar fi fost, de fapt, capul răutăților

Diana a afirmat că Oana Marica a amenințat-o cu bătaia, lucru care nu se întâmplă pentru prima oară.

Oana Marica a bătut-o la baie, pentru a doua oară, pe Sara, actuala iubită a lui Costin „Termopane”. Sara a venit la mine, spunându-mi lucrul acesta și plângând, moment în care mi s-a făcut milă de ea. Văzând că vorbesc cu ea, Oana Marica a venit la mine, însoțită de o domnișoară, să mă amenințe cu bătaia, lucru care nu se întâmplă pentru prima oară. (…)

Este ultima dată când vorbesc de această domnișoară, stiu ce am de făcut pe viitor, am martori că mă denigrează peste tot pe unde poate și o să iau măsuri. Știi cum e, hoțul strigă hoții. Să se uite mai atent în oglindă și să vadă cine e, înainte să jignească și să facă acuzații. S-a plimbat prin patul tuturor victimelor sigure pe care le-a găsit pentru bani. După ce le-a terminat banii, a căutat urmatoarea victimă sigură. Cu asta se ocupa această domnișoară.”, a declarat tânăra brunetă.

”Am de gând să-l reclam la Poliție”

În presă s-a vehiculat că Diana ar fi primit interdicție din partea patronilor restaurantului, după ce s-au spart mai multe pahare. Vedeta a negat această informație. A spus în schimb că îl va reclama la poliție pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, obișnuit să agreseze femeile din viața sa.

Domnul Alex, în loc să aplaneze, cum ar face un domn, dar știm cu toții că lui îi place să agreseze femeile, vezi cazul Biancăi Drăgușanu, mi-a băgat mâna în gât ca să-și apere presupusa iubită și, probabil, nervos fiind că a văzut-o pe Bianca interacționând cu mine toată seara. Să fim serioși, are 120 de kilograme de mușchi, să crezi că aș fi sărit eu să-l tai pe Alex Bodi e de-a dreptul ridicol.

Însă dânsul mi-a băgat mâna în gât și am de gând să-l reclam la Poliție.

Să vii să zici că am vrut eu să te tai mi se pare pur și simplu ireal. Și mi se pare că se pune și el într-o lumină proastă. Asta o să rezolv eu la Poliție. Eu nu am nicio legătură romantică cu el ca să stau să îi ascund agresiunile.

La problemele pe care le are, în locul lui aș păstra un low profile, dar știm cu toții că lui i-a plăcut întotdeauna circul mediatic. În fine, nu are rost să o mai lungim, principala vinovată din punctul meu de vedere este și va fi Oana Marica.”, a mai spus Gureșoaie.

Patrick Borcea, fiul fostului acționar dinamovist, Cristi Borcea, și iubita lui au asistat la întreaga scenă.