Patrick Mouratoglou, reacție furibundă în miez de noapte. Totul, după reacția furioasă a Simonei Halep

Radu Bordei 23.05.2023, 10:18
Patrick Mouratoglou, reacție furibundă în miez de noapte. Totul, după reacția furioasă a Simonei Halep

Patrick Mouratoglou (52 e ani), celebrul antrenor al Simonei Halep s-a arătat și el revoltat de decizia celor de la Agenția Internațională de Integritate a Tenisului de a amâna din nou o decizie în cazul româncei. Simona a jucat ultimul meci în august, la US Open.

Reacția lui Patrick Mouratoglou. Mesajul de sprijin pentru Simona

Tenismena este exasperată după ce procesul ei a fost amânat pentru a treia oară la cererea celor de la ITIA. Deși fostul lider mondial solicitase să fie judecată în regim de urgență, pentru a i se putea ridica suspendarea mai repede. Acest lucur nu se va petrece, însă, iar soarta jucătoarei de 31 de ani este în aer. Audierea era programată pe 28 mai, dar a fost mutată din nou.

Antrenorul francez crede că Simona este o victimă a diverselor jocuri de culise, ascunse publicului. Cel puțin așa s-ar traduce reacția lui Mouratoglou.

„Politica jocului dublu. Jocul pe care îl practică din prima zi”, a fost mesajul antrenorului

Simona Halep, reacție furioasă aproape de miezul nopții

Simona Halep a avut o reacție furioasă aproape de miezul nopții, în privința scandalului de dopaj în care este implicată.

În luna octombrie a anului trecut, Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat în timpul turneului de la US Open. Sportiva româncă a ieșit pozitiv la Roxadustat, substanță care, de obicei, se administrează împotriva anemiei. Astfel că, în prezent, sportiva româncă este suspendată provizoriu pentru dopaj.

Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead a comunicat public acum 3 zile că ITIA «își menține angajamentul de a judeca cazul doamnei Halep într-o manieră empatică, eficientă și în timp», în același timp ei cereau oficial Tribunalului să-mi amâne audierea… pentru a treia oară.

ITIA spune public un lucru și face altceva în privat, am cerut în repetate rânduri să fiu audiată și ITIA a încercat în mod repetat să întârzie asta.

Când se va opri? Întreb acest lucru încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă, să acționeze în acest fel este împotriva drepturilor mele, se arată într-o scrisoare postată de Simona Halep pe contul personal de Facebook.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe