Patrick Petre a prins un nou transfer și va încerca să promoveze alături de tatăl său, Florentin Petre

Bordei Radu 19.07.2022, 19:06
Patrick Petre a prins un nou transfer și va încerca să promoveze alături de tatăl său, Florentin Petre

La 25 de ani, Patrick Petre speră să își relanseze cariera. Fostul dinamovist a primit o mână de ajutor de la tatăl lui. Florentin Petre l-a adus la Piatra Neamț, unde speră să ajute Ceahlăul să promoveze în Liga 2.

Patrick Petre, ajutat de tatăl lui să își relanseze cariera. Merge în Liga 3 la Ceahlăul

Patrick Petre era văzut drept un mare talent și un viitor star la Dinamo și echipa națională. Din păcate, cariera lui nu a avut traiectoria așteptată, asta și din cauza vieții extrasportive agitate a tânărului fotbalist. Acum, la 25 de ani, Patrick pare să își fi reglat problemele dina fara terenului, dar a ieșit din prim planul fotbalului românesc. Acum, tânărul are șansa să joace sub comanda tatălui lui și să ajute la ascensiunea unei echipe de tradiție. După ce a ajutat pe CS Minaur Baia Mare să promoveze în Liga 2, acum s-a întors la Liga 3 ca să își ajute părintele.

Comunicatul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț

Bun venit, Patrick Petre! Patrick Petre are 25 de ani şi a ales să vină să joace sub comanda tatălui său, Florentin, la CSM Ceahlăul, asta deşi în această vară a bifat o promovare în Liga 2 alături de CS Minaur Baia Mare.

De fapt, de promovare în Liga 2 s-au bucurat Patrick şi Florentin şi-n 2021, când au reuşit să pună umărul la ascensiunea echipei Dacia Unirea Brăila în eşalonul secund în dauna echipei Oţelul Galaţi. Originar din Bucureşti, mijlocaşul a făcut junioratul la Dinamo, club pentru care a jucat şi-n Liga 1.

A mai îmbrăcat apoi tricourile echipelor Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iaşi, Farul Constanţa, Dacia Unirea Brăila şi CS Minaur Baia Mare. De asemenea, Patrick Petre are şi meciuri pentru naţionalele U17 şi U19 ale României. Contractul lui Petre cu CSM Ceahlăul este pentru sezonul 2022-2023”, se arată în comunicatul nemţenilor.

Florentin Petre: Mai devreme sau mai târziu voi antrena Dinamo!

Florentin Petre o pregătește acum pe Ceahlul Piatra Neamț. Spune că și-a dat cuvântul și că nu va pleca din Moldova. Cu toate acestea, recunoaște că ar veni oricând să își ajute echipa vieții:

„Am vorbit cu domnul președinte, cu domnul Badea. Am vorbit cu dânsul, zilele trecute. M-a sunat să vin la Dinamo, să antrenez. M-a întrebat cum sunt, i-am explicat că am contract cu Ceahlăul Piatra Neamț.

La mine nu contează o hârtie, contează cuvântul. I-am mulțumit frumos. Nici nu mi-a propus. A vrut să vadă cum mă simt. Asta e un lucru bun. Deocamdată nu pot să plec de acolo, sunt niște oameni deosebiți.

Am spus, mai devreme sau mai târziu voi veni să antrenez Dinamo fară niciun fel de problemă. Meritam să fiu antrenor la Dinamo. Tot ceea ce am făcut pentru Dinamo, am făcut din pasiune, din respect, a comentat Florentin Petre, la Playsport Live

Urmăriți Playsport.ro și pe