Patron-șoc la FCSB după Gigi Becali? „Ea poate să facă ceva măreț, să ducă echipa la nivelul următor!” Variantă bombă anunțată de Anamaria Prodan. Exclusiv

Iosif Pintilie 25.04.2023, 11:48

Gigi Becali a anunțat că se va retrage de la FCSB, renunțând la funcția de președinte al Consiliului de Administrație al echipei.

Tot el a anunțat că vrea să vândă echipa, suma cerută fiind de 25 de milioane de euro. Toate acestea după ce FCSB s-a îndepărtat de titlu, în urma înfrângerii cu Rapid, unde aceștia au acuzat maniera de arbitraj.

Anamaria Prodan consideră că Gigi Becali nu ar trebui să vândă echipa, având în familie o persoană capabilă să transforme FCSB din toate punctele de vedere.

Anamaria Prodan crede în fiica lui Gigi Becali

Alexandra Becali, a doua copilă ca vârstă din familia Becali, este considerată de Anamaria Prodan o bună înlocuitoare.

Impresara crede că ea a făcut foarte multă școală și ar inteligența necesară să conducă un club de talia FCSB-ului.

Tot ea spune că, odată ce Becali cedează FCSB pe acte, nu va mai avea ce să caute la echipă, indiferent că vorbim despre fiica lui la conducere sau nu.

„Lumea nu mai ia în serios ce spune Gigi Becali. Probabil că într-adevăr atunci când va face un pas înapoi, lumea va face un pas înainte.

Părerea mea este că ar trebui să lase echipa Alexandrei. El știe ce a studiat Alexandra și ce își dorește, iar Alexandra poate face ceva măreț la clubul acela.

Alexandra este o fată cu o inteligență extraordinară, un copil care chiar a învățat. Pe management poate duce mai departe ce a făcut tatăl ei, dar poate să o ducă într-o zonă în care chiar să conteze.

Dacă aș fi fata lui Gigi și mi-ar da FCSB pe acte, nu ar mai avea ce să caute acolo, atât timp cât mi-ai dat mie clubul, sunt eu, ai avut încredere în mine, ca părinte, datoria mea este să fac clubul mai mare.

Când mama mi-a dat absolut totul, nu a mai avut ce să caute în afacerile mele. Am știut mereu că vreau să fac mai mare acest nume.

Alexandra știe asta, că asta vine din educația dată de Luminița copiilor ei”, spune Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playsport.

Urmăriți Playsport.ro și pe