PCH a reacționat imediat după Universitatea Cluj – Dinamo 2-0: „Începem demolarea stadionului”

Octavian Vasilescu 21.05.2022, 23:18
PCH a reacționat imediat după Universitatea Cluj – Dinamo 2-0: „Începem demolarea stadionului”

Dinamo a pierdut cu 0-2 meciul tur al barajului pentru menținerea în Liga 1, pe terenul lui „U” Cluj, iar Peluza Cătălin Hîldan face un apel pentru unitate.

Liderii galeriei le cer suporterilor să nu-i critice pe jucători după acest eșec de la Cluj-Napoca. PCH vrea ca fanii lui Dinamo să vină pe stadion la returul cu Universitatea Cluj, pentru a împinge echipa de la spate. Dacă nu va întoarce scorul în retur, Dinamo va pica în Liga 2, lucru unic în cei 74 de ani de istorie.

Reacția PCH după Universitatea Cluj – Dinamo 2-0

Duminică începem demolarea stadionului Dinamo!

Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ.

Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute! La București, ACASĂ, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemeni Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!

Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.

Putem întoarce ghinionul și putem întoarce rezultatul! Nu s-a terminat! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1!
Trebuie să strângem rândurile și să fim alături de Dinamo! Toți Câinii, suporteri, foste glorii, dinamoviști al căror nume este legat de acest club, TREBUIE SĂ FIM PREZENȚI!

LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT! PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!”, se arată în mesajul postat de Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Meciul retur va avea loc pe 29 mai, iar ora urmează să fie stabilită în zilele următoarea. Al doilea joc va avea loc pe Stadionul Dinamo, în „Groapă”.

Universitatea Cluj – Dinamo București 2-0

Universitatea Cluj a înscris câte un gol pe repriză pe teren propriu. Martin Remacle a deschis scorul în minutul 14, după o ieșire total greșită a portarului Mihai Eșanu. Alexandru Boiciuc a majorat diferența pe tabelă în minutul 83, când gazdele evoluau în zece oameni!

Ely Fernandes a fost eliminat în minutul 72, pentru cumul de cartonașe galbene.

S-a terminat 2-0 pentru Universitatea Cluj, care se află acum la 90 de minute de promovare. Dinamo este față în față cu prima retrogradare din istoria sa de 74 de ani. „Câinii” au reușit la Cluj-Napoca să lovească bara transversală de două ori. Cosmin Matei și Irobiso au fost aproape de gol, dar Dinamo a arătat mult prea puțin pentru o echipă de statura ei.