Pe ce stadion știu jucătorii de la Dinamo că se va disputa meciul cu Farul. Exclusiv

Mugurel Dumitru 19.09.2023, 17:28
Pe ce stadion știu jucătorii de la Dinamo că se va disputa meciul cu Farul. Exclusiv

Dinamo are parte de un meci foarte greu, cu Farul, campioana en titre, în etapa 9 din Superliga, programat vineri 22 septembrie 2023, de la ora 21:00, dar în acest moment nu se știe unde se va juca această partidă.

”Câinii” nu au găsit deocamdată un stadion pe care să îl poată închiria astfel încât jocul să aibă loc aşa cum a fost programat. Arena Naţională nu este disponibilă. Iar alte încercări făcute de oficialii roş-albi au fost sortite eşecului.

S-au vehiculat ca variante Ploiești sau Târgoviște, însă nici în provincie nu are mai mult noroc, până acum, gruparea clasată pe locul 13 în prima divizie.

Dinamo a organizat meciul cu FCU Craiova, de vineri, pe Arena Națională. Echipa din Ștefan cel Mare și-a dorit să joace aici și meciul cu Farul, însă s-a lovit de un refuz. În perioada 22-24 septembrie, pe stadionul de 55.000 locuri este organizat festivalul Asia Fest, unul care promovează cultura și tradițiile orientale.

Fotbaliștii roș-albilor au fost anunțați că meciul se va disputa până la urmă pe Stadionul Arcul de Triumf, anunță sursele playsport.ro.

Dinamo, chemată de ultrașii Rapidului în Giulești pentru meciul cu Hagi: “Și ei ne-au lăsat să jucăm în Ștefan cel Mare”

”Câinii” s-au orientat către Arcul de Triumf, o locație care nu se află pe placul tehnicianului Ovidiu Burcă, însă în cursul zilei de azi au primit o veste foarte proastă. Naționala feminină de fotbal a României a primit aprobarea de a juca pe arena de lângă mănăstirea Cașin duelul cu Finlanda, unul programat marți, 26 septembrie, de la ora 19:00. Deși discuția nu este una 100% închisă, sunt șanse minime ca Dinamo să evolueze pe stadionul inaugurat în anul 2021.

Orele trec, iar presiunea pe umerii echipei bucureștene este din ce în ce mai mare. Cu toate acestea, dinamoviștii par să fie primiți cu brațele deschise chiar de cei de la Rapid. Anunțul a fost făcut chiar de liderul ultrașilor din Giulești, Liviu Ungurean. Acesta vrea ca echipa de sub Podul Grant să întoarcă un gest din trecut, atunci când Dinamo a fost de acord să o primească pe Ștefan cel Mare.

”Nu trebuie să mă întrebați pe mine, nu galeria dictează în Giulești. Totuși, dacă ni s-ar cere o părere, noi n-am avea nimic împotriva.Și ei ne-au primit, când jucam la Liga 4, să jucăm în Ștefan cel Mare.

Nu cred că am putea noi să le punem piedică. Clubul Sportiv sau cine manageriază stadionul se ocupă, ei decid”, a spus Liviu Ungurean, potrivit iAMSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe