Pe cine acuză Ciprian Marica după retrogradarea lui Dinamo: „E principalul vinovat”

Octavian Vasilescu 30.05.2022, 12:19
Pe cine acuză Ciprian Marica după retrogradarea lui Dinamo: „E principalul vinovat”

Dinamo va juca în Liga 2 în sezonul viitor. Fost jucător în „Groapă”, Ciprian Marica este de părere că Ionuț Negoiță este vinovat pentru tot ce se întâmplă la club.

Fost finanțator la Dinamo, Ionuț Negoiță a cedat clubul grupului condus de Pablo Cortacero, iar de acolo a început dezastrul. Spaniolii au adus datorii uriașe în club, după ce au oferit salariile astronomice, iar Dinamo a ajuns din nou în insolvență.

Marica, atac la Negoiță după retrogradarea lui Dinamo

Ciprian Marica este de părere că Ionuț Negoiță nu trebuia să-i lase pe spanioli să preia Dinamo:

Sunt fără cuvinte. A fost o seară tristă, acum e o zi tristă. E o durere fantastică pentru toți cei care avem echipa în suflet.

Din păcate, ce se întâmplă acum e o consecință a lucrurilor făcute prost în ultimii ani, de către oamenii care nu au habar de fotbal. Nu credeam că voi vedea ziua asta.

E clar că principala vină o are Negoiță. De când a preluat echipa a început un declin. Pentru mine, e principalul vinovat. La sfatul consilierilor, a desființat echipa a doua.

Pentru faptul că de atunci Dinamo nu a mai promovat jucători și că a dat echipa fără să se interneze cui o dă, Negoiță a principalul vinovat. Din cauza lui a ajuns echipa pe mâna unora care nu au nicio treabă cu Dinamo. Nu avea nicio garanție că povestea asta va continua. Nu s-a asigurat.

Pentru mine e principalul vinovat. A fost un amatorism total acolo. Mi s-a spus că se întreba de ce sunt 12 fripturi. Nu știa cum e treaba, de ce sunt așa multe, uita că mai sunt și rezerve la echipă etc.”, a spus Ciprian Marica, citat de Sport.ro.

Ionuț Negoiță a investit la Dinamo în perioada 2013 – 2020.

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria sa de 74 de ani. VEZI AICI Cela mai tari imagini din barajul Dinamo – Universitatea Cluj.

Dinamo, în Liga 2

Universitatea Cluj a învins Dinamo la barajul de menținere/promovare în Liga 1.

După 2-0 pe Cluj Arena, ardelenii au smuls o remiză în „Groapă”, scor 1-1, astfel că au trimis Dinamo în Liga 2.

Dinamo merge acum în Liga 2, unde se va duela cu Steaua, Concordia Chiajna, Poli Iași sau Csikszereda Miercurea Ciuc.

VIDEO Giani Kiriță, discurs dur la PlaySport Live

Nu prea mai am cuvinte, mi-am dat sufletul pentru clubul asta. O gloată de ratați au reușit să ne facă de rușine. Acești băieți au avut tupeul să răspundă că ei fac, că dreg și uitați unde au dus echipa.

Un club că Dinamo nu se retrogradează. O gloată de ratați. Luați bagajul, plecați, ei nu au ce să facă la Dinamo. Nu putem să ne ascunde după degete. Nu au avut bun simț, nu au avut respect, și-au bătut joc de culorile acestui club. Ratații ăștia ne-au făcut de rușine”, a spus Giani Kiriță, la Playsport Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe