Pe cine consideră Gigi Becali mai bun dintre Edi Iordănescu și Ladislau Boloni: „De 100 de ori”

Moldoveanu Camelia 28.01.2022, 16:01
Pe cine consideră Gigi Becali mai bun dintre Edi Iordănescu și Ladislau Boloni: „De 100 de ori”

Edi Iordănescu și Gigi Becali s-au „despărțit” cu scandal, asta după ce finanțatorul FCSB a reușit să-l determine pe tehnician să renunțe la locul de pe banca vicecampioanei României. În ultima „rundă de negocieri” pentru postul de selecționer, FRF i-a avut la discuții pe fiul lui Anghel Iordănescu și pe Ladislau Boloni.

După cum se știe încă de pe 25 ianuarie, atunci când FRF a făcut anunțul oficial, Edi Iordănescu este cel care urmează să ghideze „tricolorii”. Întrebat pe cine ar alege dintre cei doi „finaliști”, Gigi Becali a avut un răspuns cel puțin surprinzător.

Gigi Becali a ales între Edi Iordănescu și Ladislau Boloni

Cu toate că Edi Iordănescu a reușit să resusciteze FCSB-ul în clasament, Gigi Becali nu a fost mulțumit de spectacolul din teren. Patronul și-a dorit ca echipa sa să aibă un joc ceva mai exploziv și a ajuns să-l critice dur pe fiul „Generalului”. Iordănescu Jr. a rezistat o perioadă în fața atacului venit din partea lui Becali, însă a fost convins să renunțe la FCSB, dar și la clauza uriașă de reziliere.

După ce s-a sfârșit întreaga „telenovelă”, s-ar putea spune faptul că Becali și Iordănescu Jr. n-au rămas în cele mai bune relații, cu toate că finanțatorul FCSB i-a fost anul trecut naș de cununie Mariei Iordănescu, sora selecționerului. Întrebat pe cine alege între fostul antrenor al echipei sale și Ladislau Boloni, omul de afaceri a avut un răspuns cel puțin surprinzător:

Părerea mea e că Edi e mai bun de 100 de ori decât Boloni. Îl știu că muncește de înnebunește, dar și ca tehnică. O să vedeți voi acum. O avea ăla experiență, dar Edi cunoaște mult fotbal, Edi cunoaște jucătorii din România.

Singurul lucru la care s-ar putea să fie puțin deficitar este relația cu jucătorii, dragostea aia. Nu știu dacă va putea să facă o comuniune. Părerea mea e că va fi mai bun decât Boloni”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Află de pe Playsport.ro în exclusivitate ce probleme de sănătate are mama selecționerului. Starea de sănătate a Valeriei Iordănescu a împiedicat reunirea familiei.

Gică Hagi, mesaj de susținere pentru Edi Iordănescu

Fiul lui Anghel Iordănescu are parte de susținerea totală a Federației, care i-a impus drept obiectiv locul 1 în grupa de Nations League și calificarea la Campionatul European din 2024. De asemenea, el este susținut și de Gică Hagi, care a transmis că întreaga lume a fotbalului din România trebuie să fie aproape de noul selecționer.

Cu toţii trebuie să-i urăm baftă şi succes. Cu toţii trebuie să fim lângă el. Sperăm să fie inspirat, să îşi atingă obiectivele şi gândurile pe care le are. Să încerce să ne facă fericiţi, să califice echipa şi să facă tot mai bine la fiecare meci.

E o muncă grea. Nu e uşor să construieşti o echipă competitivă, nu e uşor. Îi va fi greu, e conştient de lucrul acesta. Cunoaşte fotbalul românesc şi îi cunoaşte şi pe ceilalţi de afară. O să ne demonstreze, iar noi sperăm să fie foarte bine”, a spus Hagi, de asemenea în cadrul unei conferințe de presă.