Pe ea s-au bătut Marica și Torje. Cei doi nu-și mai vorbesc. Scandal monstru din cauza vedetei PRO TV

Alex Cazacu 02.07.2023, 08:36

Anul trecut, Iulia Maria Pârlea s-a alăturat postului de televiziune Pro TV. Potrivit informațiilor apărute în presă, frumoasa prezentatoare a rubricii ”Vremea” s-a iubit cu cu Gabi Torje, Alex Pițurcă, dar și cu Ciprian Marica. Totuși, vedeta a negat relația cu acesta din urmă. Se pare că Marica și Torje s-au și certat din cauza ei.

Scandal de proporții între Marica și Gabi Torje din cauza Iuliei Pârlea

Înainte de a ajunge la Pro TV, Iulia Maria a lucrat la Aleph News. În trecut, vedeta a lucrat și la Telekom Sport, Smart Radio, Digi24 și Antena 1. Pe plan profesional pare să-i fi mers bine, însă Iulia a avut succes și la fotbaliști români. După cum spuneam, ea s-ar fi iubit cu Torje, Marica, dar și cu Alex Pițurcă Jr.

Cu toate că presa din România scria despre o posibilă idilă între ea și Ciprian Marica, Iulia Maria a negat aceste zvonuri. Totuși, conform unor informații apărute în presa de scandal, Marica și Torje s-ar fi certat din cauza ei. La vremea respectivă, Gabi Torje ar fi rupt relațiile cu Ciprian Marica după ce a aflat că acesta îi dă târcoale fostei sale iubite. Potrivit GSP, tensiunile dintre cei doi sportivi s-ar fi produs în 2015.

Iulia Maria, despre marea ei iubire: ”A fost dragoste la prima vedere”

Recent, vedeta Pro TV a vorbit despre mare sa pasiune, Grecia. Vedeta s-a întors de curând de pe plaiurile elene și a povestit cum s-a îndrăgostit de acele locuri. Totodată, frumoasa brunetă a oferit și câteva sfaturi celor care doresc să își petreacă vacanțele în Grecia.

”Am fost câteva zile în partea de sud a Atenei, în Vouliagmeni, pentru că voiam să fac și plajă, dar am fost o zi și în Aegina, o insulă situată cam la 30 de kilometri de Atena, unde se află Mânăstirea Sf. Nectarie. Mai este numită și «Insula Fisticului». Am văzut și eu, în sfârșit, cum arată un copac plin cu fistic”, a spus Iulia Pârleam pentru TV Mania.

 

Scandal între Marica și Gabi Torje din cauza Iuliei Pârlea
Scandal între Marica și Gabi Torje din cauza Iuliei Pârlea

În cadrul aceluiași interviu, Iulia a mărturisit că în Grecia a ajuns pentru prima oară în urmă cu aproape 20 de ani. Vedeta s-a îndrăgostit de tărâmurile elene, iar de atunci vizitează această țară aproape în fiecare an. După cum spune chiar prezentatoarea, chiar și în pandemie a vizitat Grecia.

”Prima dată am pus piciorul pe pământ elen acum 19 ani și a fost dragoste la prima vedere. De atunci, merg aproape în fiecare an. Nici pandemia nu m-a oprit să ajung acolo. Mi-am făcut prieteni în Atena, mă simt ca acasă. Cred că în altă viață am trăit acolo”, a adăugat Iulia.

Urmăriți Playsport.ro și pe