Peluza Nord anunță că dă drumul la forță în playoff. Mustață: „Se vor face coregrafii, îi împlingem de la spate” Planul suporterilor pentru primul titlu după 8 ani. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 17.03.2023, 15:15
Peluza Nord anunță că dă drumul la forță în playoff. Mustață: „Se vor face coregrafii, îi împlingem de la spate” Planul suporterilor pentru primul titlu după 8 ani. EXCLUSIV

Fanii FCSB-ului nu concep să mai treacă un sezon fără ca echipa din capitală să ia titlul. Pentru Mihai Pintilii și elevii săi, există un singur obiectiv în acest sezon: ridicarea celui mai important trofeu intern. Gheorghe Mustață, liderul galeriei celor de la FCSB, a vorbit, în exclusivitate pentru Playsport, despre importanța câștigării campionatului în acest an.

Titlul, singurul obiectiv al Peluzei Nord

FCSB a intrat în playoff de pe locul trei, după CFR Cluj și Farul Constanța. În campania ”de iarnă” din campionat, elevii lui Mihai Pintilii au arătat ca o echipă matură, cu ambiții mari. Astfel că fanii grupării din capitală au toate motivele să spere că vor putea câștiga titlul.

Gheorghe Mustață, șeful galeriei FCSB-ului, anunță că fanii vor susține echipa la fieare meci, fiind pregătite coregrafii speciale. Mai mult, acesta a explicat ce avantaje are FCSB în acest sezon.

”E o ambiție foarte mare. Și Faru, și CFR-ul au o ambiție mare. Toți trag la campionat. Eu sper ca noi să ne facem treaba să să câștigăm fiecare meci în parte. Evident că se vor face coregrafii, evident că vom fi alături de echipă. Trebuie să îi împingem de la spate și să îi ajutăm să câștige titlul 27. Sunt mai maturi, au înțeles situația, s-au mobilizat pentru campionat”, a spus Gheorghe Mustață, pentru Playsport.

Suporterii au decis: îl vor pe Pintilii

Gheorghe Mustață, șeful de galerie al Peluzei Nord, grupul de suporteri ce o susține pe FCSB, anunță că, în viziunea suporterilor, Pintilii este cea mai bună variantă pentru echipă, deoarece a avut rezultate remarcabile. Mai mult, Mustață crede că Pintilii va ajunge la nivelul unor antrenori renumiți precum Laurențiu Reghecampf ori Cosmin Olăroiu.

”Noi ni-l dorim pe Pintilii, nu mai vrem alt antrenor. Dacă procedurile și legea sporturilor spun că trebuie să ai antrenor, asta este. Dar noi îl vrem pe Pintilii antrenor principal. Dacă nu se poate… Se vede în teren. Nu se vede în teren ce face Pintilii? Nu înseamnă că e antrenor? Cunoaște echipa, cunoaște fiecare jucător în parte. A învățat de la Reghe, de la Olăroiu și uite că pune el acum în aplicare, iar echipa s-a mobilizat pentru el. (Îl vezi pe Pintilii următorul mare antrenor al Stelei, după Reghe și Olăroiu?) Se vede în teren! A dat MM răspunsul ieri, în live-ul meu. Rămâne Pinti, clubul suportă amenda”, ne-a spus Gheorghe Mustață, în exclusivitate.

Urmăriți Playsport.ro și pe