Peluza Sud face un anunț incredibil: boicotează meciurile Stelei! Ce îndemn au pentru ceilalți suporteri roș-albaștri

Dragos Stefanescu 01.10.2021, 14:57
Peluza Sud face un anunț incredibil: boicotează meciurile Stelei! Ce îndemn au pentru ceilalți suporteri roș-albaștri

Situația pandemiei de COVID-19 în România pare scăpată de sub control. În urma noilor restricții impuse de autorități, Peluza Sud face un anunț incredibil în care amenință cu boicotul meciurile Stelei.

Noi restricții anti-covid în România

După o perioadă în care lucrurile păreau să revină la normal, situația pandemică la nivel mondial nu arată deloc bine. Omenirea se află deja în valul 4 al pandemiei de COVID-19.

Țara noastră se confruntă cu un număr din ce în ce mai mare de infectări zilnice. După ce Bucureștiul a avut o incidență de peste 6 la mie, autoritățile au impus noi restricții.

Activitățile sportive sunt afectate în mare măsură. Astfel, stadioanele vor fi deschise doar la 30% din capacitate față de 75% cum a fost până de curând. Deasemenea, la meciuri vor avea acces doar persoanele vaccinate anti-covid.

Peluza Sud face un anunț incredibil

Aceste noi restricții i-au nemulțumit profund pe suporterii Stelei din Peluza Sud. Aceștia au emis un comunicat în care își exprimă dezacordul față de interzicerea accesului pe stadion a persoanelor nevaccinate. Fani steliști anunță că nu se vor prezenta la meciurile la care accesul este permis doar persoanelor vaccinate.

Peluza SUD Steaua nu se prezintă la meciurile la care accesul se face exclusiv pe bază de vaccinare.

Unitatea este unul din principiile ce au stat la baza acestei peluze, principiu la care nu vom renunța și în numele căruia cerem și celor ce vin alături de noi să îl respecte și să întărească decizia Peluzei, sperând totodata că această situație va dura cât mai puțin.
În ultimul an și jumătate de pandemie, ne-am adaptat în ciuda condițiilor austere și am făcut tot ce am putut să ne susținem culorile. Câtă vreme intrarea la meci a presupus testarea și intrarea celor negativi, ne-am putut continua idealurile.

Acum, însă, ne vedem nevoiți să strângem rândurile. Amintim că, la nivel european, certificatul verde se poate emite și prin testare sau prin trecere prin boală – astfel se poate călători și este permis accesul la majoritatea evenimentelor de pe continentul nostru. Totuși, în cazul meciurilor de fotbal din România, acest lucru a fost redus la accesul exclusiv pe bază de vaccinare, ceea ce ne pune în dificultate la nivel de entitate. Nu vrem lupte politice, nu vrem să fim un pion în răfuieli și dezbateri. Cei care vor dori să susțină STEAUA, în această situație, o pot face cumpărând bilete în celelalte sectoare ale stadionului și asistând la meciuri de acolo.

Milităm pentru testare masivă, pentru respectarea regulilor și vrem să fim lăsați să ne desfășurăm, pentru că FĂRĂ NOI, FOTBALUL NU ARE CULOARE”, se arată în comunicatul Peluzei Sud.

Urmăriți Playsport.ro și pe