“Penalty-ul ăla a fost pomană curată. Prea de tot”. Cea mai frumoasă fană din România a reacționat după înfrângerea lui Hagi cu FCSB

Alex Matei 18.09.2023, 22:21

Cea mai frumoasă fană din România și-a strigat nemulțumirea după înfrângerea suferită de Gică Hagi în fața FCSB-ului. Aceasta a contestat penalty-ul care a decis meciul.

Cea mai frumoasă fană din România a ieșit la atac după înfrângerea lui Hagi cu FCSB

FCSB a plecat cu toate cele trei puncte de la malul Mării Negre datorită unei faze controversate. Șut s-a prăbușit în careu după un duel cu Băluță, iar Colțescu a indicat punctul cu var, decizie care a stârnit o mulțime de reacții negative.

Nici Andreea Bododel – fană înfocată a „marinarilor” – nu a ratat ocazia de a-l taxa, prin intermediul rețelelor de socializare, convinsă că a comis o eroare uriașă. Pe de altă parte, aceasta a recunoscut că jocul favoriților nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

„N-am ajuns noi de prea multe ori în careu, dar nici FCSB n-a făcut mare meci. Și penalty-ul ăla a fost pomană curată… prea de tot!”, a transmis fosta animatoare, la scurt timp după fluierul final al partidei.

I-a spus adio FCSB-ului pentru Farul. Cum a tranșat disputa cu CSA

Nu cu mult timp în urmă, Andreea Bododel dezvăluia că pasiunea sa pentru fotbal nu a început cu Farul, deși este născută în Medgidia, județul Constanța, ci cu FCSB. Ulterior a devenit susținătoarea echipei lui Gică Hagi, dar a rămas fermă pe poziție în privința disputei cu CSA Steaua: o consideră pe vicecampioană continuatoarea de drept a roș-albaștrilor.

„Până să devin ‘faristă’, Steaua a fost echipa cu care am ținut. Din cauza sau datorită, încă nu știu ce sa zic. Și era echipa lui Becali. Deci, Steaua este FCSB. Eu nu am cunoscut altă Steaua”, spunea Bododel.

În 2014, aceasta s-a căsătorit cu Tiberiu Bălan, dar mariajul a durat doar un an și jumătate. Cei doi au rămas, însă, în relații bune de dragul băiatului pe care îl au împreună.

„Femeile îmbătrânesc și ele. Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta, cum spune proverbul. O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care îi strângi. Am simțit nevoia unei astfel de femei în viața mea, dar din păcate nu am avut. Asta este, au fost experiențe.

Copilul este cel mai afectat după un divorț. E foarte greu, mai ales la început. Cu timpul începi să te obișnuiești. Ea este departe, în Constanța. Copilul are anturajul lui acum, grădinița, o mulțime de prieteni. Încet, încet te obișnuiești”, dezvăluia fostul fotbalist într-un interviu mai vechi.

Urmăriți Playsport.ro și pe