Penalty-ul controversat prin care U Cluj a câștigat ultimul meci din campionat. VAR-ul nu a fost la Sibiu

Iosif Pintilie 19.05.2023, 19:56
Penalty-ul controversat prin care U Cluj a câștigat ultimul meci din campionat. VAR-ul nu a fost la Sibiu

U Cluj s-a impus la Sibiu, în ultima etapă ce playout. ”Șepcile roșii” reușesc astfel să încheie campionatul pe locul 10, depășindu-i în clasament  chiar pe adversarii din meciul direct.

”U” Cluj se impune după un penalty controversat

”Șepcile roșii” au fost conduse în prima repriză, după golul lui Opruț, dar au egalat prin Bic, în partea a doua a meciului. Deznodământul partidei a fost marcat de o lovitură de pedeapsă executată de Dan Nistor, în minutul 90+5.

Aceasta a fost însă acordată mult prea ușor de centralul partidei, Rareș Vidican. Filip a căzut în careu, dar reluările au arătat mai mult că vorbim despre o simulare, nu despre o lovitură de pedeapsă corect-acordată.

În orice caz, la acest meci nu a funcționat sistemul VAR, astfel că Rareș Vidican nu a putut verifica faza, dând astfel penalty pentru oaspeți.

Acest rezultat face ca U Cluj să termine mai sus în clasament decât Hermannstadt și, prin urmare, să primească mai mulți bani din drepturile de televizare decât Hermannstadt.

”Prea ușor acordat penalty-ul, sau chiar nu a fost”, a fost reacția lui Marius Avram, cu privire la lovitura de la 11 metri dictată de Vidican.

Urmăriți Playsport.ro și pe