Pentru ce jucător de la Real Madrid vrea Arsenal să plătească 100 de milioane de euro

Iosif Pintilie 30.06.2023, 19:01
Pentru ce jucător de la Real Madrid vrea Arsenal să plătească 100 de milioane de euro

Arsenal vrea să transfere un mijlocaș. După ce au ajuns la un acord duc Chelsea și l-au adus pe Havertz, ”tunarii” caută și un fotbalist care să stea în fața liniei defensive.

Arsenal are două variante

Arsenal, locul doi din ultimul sezon al Premier League, are două variante pentru această poziție. Primul nume este Declan Rice, fotbalistul de la West Ham pentru care londonezii se luptă cu Manchester City. 120 de milioane de euro vor să ofere cei de la Arsenal pentru acesta.

Dacă transferul lui Rice va pica, Arsenal se va orienta spre un fotbalist de la Real Madrid. Fichajes anunță că Aurelien Tchouameni, mijlocașul de 23 de ani de la Real, este a doua variantă a lui Arteta.

Pentru el se pregătește o ofertă de 100 de milioane de euro. Aceasta va fi trimisă doar dacă transferul lui Rice va pica.

Șanse mici să pice transferul lui Rice

Totuși, sunt șanse mici ca Declan Rice să nu ajungă la Arsenal. Fotbalistul este dorit și de Manchester City, dar Campioana Europei vrea să ofere 105 milioane de euro pentru el, cu 15 mai puțin decât Arsenal.

Arsenal a trimis inițial o ofertă de 88 de milioane de euro, plus 17 milioane bonusuri, refuzată de West Ham. În final ”tunarii” au pus 120 de milioane de euro pe masă pentru Rice. Câștigătoarea Conference League ar fi de acord cu această variantă.

“Mai sunt câteva lucruri de discutat / clarificat între Arsenal și West Ham, despre condițiile de plată, după oferta făcută pentru Declan Rice.

Dar Arsenal este foarte încrezătoare acum, deși West Ham mai așteaptă o ofertă și de la Manchester City. Cei de la Arsenal simt că mici schimbări la oferta de 105 milioane de lire sterline pot face acest transfer realizabil”, a scris Romano, pe Twitter.

Urmăriți Playsport.ro și pe