Perechea Irina Begu / Andreea Mitu s-a calificat în semifinale la Transylvania Open. Învinse au fost Monica Niculescu și Gabriela Ruse

Robert Zanfir 29.10.2021, 17:21
Perechea Irina Begu / Andreea Mitu s-a calificat în semifinale la Transylvania Open. Învinse au fost Monica Niculescu și Gabriela Ruse

Perechea Irina Begu și Andreea Mitu s-a calificat în penultimul act de la Transylvania Open, după ce au trecut de perechea Monica Niculescu / Gabriela Ruse, cu 7-5, 0-6, 10-8.

În semifinalele probei de dublu, Irina Begu și Andreea Mitu se vor duela cu echipa formată din Irina Bara și Ekaterine Gorgodze. În cealaltă semifinală se înfruntă Natela Dzalamidze/Kaja Juvan și Aleksandra Krunic/Lesley Pattinama Kerkhove.

Perechea Irina Begu / Andreea Mitu s-a calificat în semifinale la Transylvania Open

Irina Begu continuă lupta la dublu, după ce a fost eliminată în primul tur de la simlu, la Transylvania Open. În meciul de azi, Begu și Mitu au avut parte de un prim set echilibrat și au mers cap la cap, până la 5-5 cu perechea Niculescu / Ruse, care au câștigat la pas al doilea set.

În cel din urmă, Begu și Mitu s-au impus și vor juca pentru ultimul act cu perechea Irina Bara / Ekaterine Gorgodze.

Premiul pentru participarea în semifinale este de 3.800 de dolari şi 110 puncte. Învinsele în sferturi au obţinut 2.300 de dolari şi 60 de puncte.

Simona Halep și Emma Răducanu, duel în semifinale?

Tot azi, la Transylvania Open, vor avea loc meciurile vedetă. Simona Halep și Emma Răducanu se vor bate pentru un meci direct în semifinale.

Simona va da piept cu Jaqueline Cristian, în al doilea duel românesc pe care îl va avea la turneul din Ardeal. De partea cealaltă, Emma Răducanu va da de Marta Kostyuk, iar britanica are amintiri nu dintre cele mai plăcute cu ucraineanca.

„Marta e o jucătoare grozavă, m-a distrus la junioare în fiecare meci pe care l-am jucat. Dar era normal, pentru că ea se antrena la alt nivel la acea vreme și își dezvoltase tenisul mult mai mult.

Anul acesta am venit tare din spate și am recuperat diferența dintre noi. Va fi o experiență inedită, un meci interesant și abia îl aștept”, a spus Emma Răducanu pentru tennishead.net.

În schimb, Marta Kostyuk s-a arătat convinsă că va juca pentru prima dată cu sportiva născută în Canada. „La un moment dat, știu că am jucat împotriva Marii Britanii, la sub 12 ani și ea era în echipă. Dar nu știu dacă am avut meci cu ea sau cealaltă fată, nu îmi mai amintesc”.

Programul sferturilor de finală de la Transylvania Open

Ora 14:00 Rebecca Peterson – Lesia Tsurenko
Ora 16:00 Anhelina Kalinina – Anett Kontaveit
Ora 18:00 Simona Halep – Jaqueline Cristian
Ora 20:00 Emma Răducanu – Marta Kostyuk

Urmăriți Playsport.ro și pe