Performanță fabuloasă! Istvan Kovacs va arbitra la centru semifinala Ligii Campionilor Manchester City – Real Madrid. Dan Petrescu l-a făcut praf după CFR Cluj – FCSB

Catinca Giosanu 24.04.2022, 10:54
Performanță fabuloasă! Istvan Kovacs va arbitra la centru semifinala Ligii Campionilor Manchester City – Real Madrid. Dan Petrescu l-a făcut praf după CFR Cluj – FCSB

S-a stabilit cine va arbitra la centru semifinala Ligii Campionilor Manchester City – Real Madrid. Oficialii au decis că Istvan Kovacs este cel mai potrivit pentru a conduce partida cu pricina. Este posibil ca vestea să pice ca un fulger pentru Dan Petrescu. Tehnicianul l-a făcut praf pe arbitrul român după CFR Cluj – FCSB.

Istvan Kovacs, vești bune de Paște

Istvan Kovacs a primit o veste extraordinară în preajma sărbătorilor pascale. Arbitrul central este extrem de apreciat în străinătate. El a fost înștiințat că va avea onoarea de a arbitra semifinala Ligii Campionilor Manchester City – Real Madrid, lucru care nu este de trecut cu vederea.

Centralul român a fost delegat la manșa tur a semifinalei celei mai importante competiții de club la nivel continental, programată marți, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Manchester. Este pentru prima dată în carieră când va conduce o semifinală a unei competiții continentale de club.”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri asistenți. Cel de-al patrulea oficial care va asista la partida respectivă este portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania. este vorba despre Marco Fritz și Bastian Dankert.

Dan Petrescu l-a atacat dur pe Istvan Kovacs

Mulți arbitri și-ar dori să fie în aceste momente în locul lui Istvan Kovacs. Nu este și cazul lui Dan Petrescu. Tehnicianul român l-a desființat pe controversatul central după CFR Cluj – FCSB.

Este prima înfrângere pe teren propriu, în campionat, după mult timp. Meciul a fost decis după o greșeală mare de arbitraj. N-ai voie să dai un asemenea cartonaș roșu la un derby! Apoi am avut o fază când Petrila a scăpat singur cu portarul, dar înainte s-a dat henț, și nu a fost. S-a văzut pe teren ce presiune s-a pus pe arbitru. Arbitrul a decis meciul astăzi!

N-am ce să le reproșez jucătorilor mei. Au jucat în 10 oameni, au încercat, am luat un autogol. Ăsta este fotbalul, mergem înainte. Mă gândeam că vor fi greșeli de arbitraj și chiar a fost o greșeală mare. Dacă era un egal azi nu se supăra nimeni.

Și Real Madrid a pierdut 4-0 cu Barcelona fără să tragă pe poartă. Acum suntem toți foarte supărați. E o criză care trebuia să vină la un moment dat, acum trebuie să trecem peste. Titlul se va decide în ultimul meci. A intrat și Craiova în lupta pentru titlu. Presiunea s-a văzut!

Mă așteptam la mai mult de la toți azi, dar n-am avut ce să le reproșez la final, am jucat în zece oameni. Nu sunt supărat pe Susic, nu a fost un fault de roșu, într-un asemenea meci. Au fost multe decizii care ne-au dezavantajat.”, a spus Dan Petrescu, după jocul cu FCSB.

Urmăriți Playsport.ro și pe