Pericol mare pentru Simona Halep după ultimul anunț. Serena Williams i-a pus gând rău și vrea să cucerească un nou mare turneu

Gabriel-Alexandru Ioniță / 21.06.2022, 18:56
Pericol mare pentru Simona Halep după ultimul anunț. Serena Williams i-a pus gând rău și vrea să cucerească un nou mare turneu

Simona Halep va avea o misiune mult mai dificilă la ediția din acest an a turneului de la Wimbledon, odată cu revenirea Serenei Williams. Sportiva americană în vârstă de 40 de ani a anunțat deja că va reveni pe teren și are ambiții mari, inclusiv la ediția din acest an a competiției de la All England Club.

Serena Williams, un pericol în plus pentru Simona Halep la Wimbledon 2022

Deși la prima vedere pare destul de complicat ca Serena Williams să fie la cel mai bun nivel al său, fostul ei antrenor, Rick Macci, consideră că marea campioană are toate atuurile necesare pentru a câștiga din nou un turneu de Grand Slam și chiar pentru a reveni pe primul loc în clasamentul WTA.

„Nu am mai văzut-o de mult timp: Dacă vrea să o facă, trebuie să se implice total și să ajungă într-o formă extraordinară. Nu-ți pierzi talentul, ci doar forma fizică. Apoi îți recapeți încrederea odată ce începi să joci meciuri. Ea trebuie doar să se arunce cu capul înainte și să se obișnuiască să câștige și să piardă. Este probabil cea mai bună competitoare, poate în orice sport feminin pe care l-am văzut vreodată. Serena este ca un pitbull, când pune mâna pe tine, nu-ți dă drumul. Este o competitoare brutală și are acest serviciu incredibil, de temut.

Poate să lovească încă 15 ași pe meci. Dacă vrea să facă acest lucru și să meargă cu adevărat pregătită la Wimbledon, nu am nicio îndoială că poate reuși, pentru că nu subestimezi niciodată inima unui campion. Știu că are alte priorități în viața ei, este mamă acum. Dar dacă vrea să facă asta, sută la sută, poate să se întoarcă. Și cred că ar putea nu doar să câștige Grand Slam-uri, ar putea fi numărul unu dacă ar vrea, dar asta este o întrebare la care doar ea poate răspunde”, a spus Rick Macci, potrivit Eurosport.

Anunțul Serenei referitor la participarea la ediția din acest an a turneului de pe iarba londoneză

Serena Williams și-a anunțat revenirea la Wimbledon prin intermediul unei postări pe pagina sa de Instagram. Sportiva din Statele Unite ale Americii a scris codul poștal al localității engleze, alături de mesajul: „Este aranjat. 2022. Ne vedem acolo”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

O noapte „acasă” la Simona Halep costă o mică avere. Ce prețuri trebuie să plătească românii care vor să se cazeze la hotelul jucătoarei de tenis