Pericol mare pentru Toni Petrea, la doar câteva zile de la revenirea la FCSB: „I-a trecut glonțul pe la ureche”

Olteanu Ștefan / 26.11.2021, 16:29

Toni Petrea și-a început al doilea mandat la FCSB cu o victorie, scor 3-1, însă cu toate acestea, tehnicianul e în mare pericol la următoarele partide. Dumitru Dragomir a analizat duelul roș-albaștrilor din runda precedentă și spune că lui Toni Petrea „i-a trecut glonțul pe la ureche”.

Gigi Becali, atent la schimbările pe care le face Toni Petrea. Pericol mare pentru antrenorul FCSB

La primul meci de la revenriea sa la FCSB, Toni Petrea a dat dovadă de inspirație și a reușit să o învingă pe FC Botoșani cu 3-1. Roș-albaștrii au fost conduși cu 0-1 până în minutul 77, însă ulterior schimbările efectuate de antrenor au făcut diferența. Vali Gheorghe, Constantin Budescu și Ianis Stoica au intrat excelent în joc și au contribuit la toate cele trei goluri marcate de FCSB.
Analizând prestația roș-albaștrilor din runda precedentă, Dumitru Dragomir l-a avertizat subtil pe Toni Petrea. Fostul președinte al LPF spune că antrenorul a avut șansă de data aceasta pentru că i-au ieșit schimbările:

I-a trecut glonțul pe la ureche!”, a spus Dumitru Dragomir, referitor la debutul lui Toni Petrea din meciul cu FC Botoșani.

Întrebat dacă vede vreo diferență între jocul practicat de FCSB sub comanda lui Toni Petrea și cel practicat în mandatul lui Edi Iordănescu, Dumitru Dragomir a răspuns:

Nu e nicio diferență. Problema este că Toni Petrea a știut când să îi bage pe ăștia bătrâni, că nu vreau să le dau numele. Când să bage pe unul, să scoată pe celălalt. Cum a intrat Budescu a schimbat fața jocului”, a concluzionat Dumitru Dragomir, potrivit ProSport.

10 meciuri are Toni Petrea mână liberă la FCSB

Gigi Becali i-a promis lui Toni Petrea că nu se va băga la echipă timp de 10 meciuri. Mai exact, în aceste dueluri nu îi va comanda ce schimbări să facă.
Tehnicianul a început cu dreptul, însă îl așteaptă o perioadă foarte dificilă. Pentru FCSB urmează jocul cu Universitatea Craiova, programat în acest weekend, după care, până la finalul anului, va mai da piept cu UTA Arad, Gaz Metan Mediaș, Sepsi și Rapid.

Nici startul anului viitor nu începe mai ușor pentru FCSB, care va juca în ianuarie cu CFR Cluj și Dinamo.

Perioada de 10 meciuri oferită de Gigi Becali lui Toni Petrea se încheie cu meciurile împotriva celor de la FC U Craiova și Academica Clinceni, programate la începutul lunii februarie.

34 de puncte are FCSB după 16 etape, cu 8 mai puține decât liderul CFR Cluj. 8 victorii și un singur egal are FCSB în ultimele 9 etape din Liga I.

Duelul Universitatea Craiova – FCSB este programat duminică, 28 noiembrie, de la ora 20:30.

EXCLUSIV. Avem detaliile contractului pe care Arsenal i l-a pregătit lui Ianis Stoica. Când vin oficialii „tunarilor” în România.