Pericol pentru Mihai Rotaru după ce va fi numit Mirel Rădoi la cârma Universității Craiova: „Nu merge așa cu el”

Robert Zanfir 08.08.2022, 20:09
Pericol pentru Mihai Rotaru după ce va fi numit Mirel Rădoi la cârma Universității Craiova: „Nu merge așa cu el”

Răzvan Raț (41 de ani) crede că eventuala numire a lui Mirel Rădoi (41 de ani) în locul lui Laszlo Balint ar schimba și relația dintre patron și antrenor la Universitatea Craiova. Fostul selecționer ar fi între favoriții lui Mihai Rotaru, dacă negocierile cu Balint se vor încheia cu îndepărtarea tehnicianului.

De ce l-ai mai adus, dacă îl dai afară după patru etape? Întrebarea ridicată de mulți oameni de fotbal este și pe buzele lui Răzvan Raț. Totuși, fostul coleg al lui Mirel Rădoi crede că acesta nu va avea aceeași soartă la Craiova, dacă va fi alesul lui Mihai Rotaru.

Pericol pentru Mihai Rotaru după ce va fi numit Mirel Rădoi la cârma Universității Craiova

Nici victoriile nu mai sunt ce erau odată! Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu FC U Craiova, dar nu i-a impresionat pe oficialii oaspeților. Mihai Rotaru pare decis să renunțe la omul adus de Marian Copilu. Jocul echipei nu este deloc pe placul patronului, care și-ar fi pierdut încrederea în vreo schimbare. Omul de afaceri este avertizat că va trebui să își schimbe atitudinea, dacă îl va numi pe fostul selecționer.

„Îl văd revenind pe Rădoi, dar e foarte important în ce condiții. Nu poți să îi faci așa ceva lui Rădoi. De fapt, poți să îi faci atât timp cât plătești. Când plătești, poți să faci orice, așa cum se întâmplă în fotbalul românesc.

Dacă, Doamne ferește, Rădoi va fi la Craiova și nu merge așa cum se așteapta, îmi e greu să cred că poți să îl dai afară dupa patru-cinci etape. Rădoi e prietenul meu și îi doresc să vină, dar de ce i-ai da lui Rădoi mai mult de patru etape și lui Balint nu îi dai?”, a declarat Răzvan Raț la Digi Sport.

Mihai Stoica: E ideea lui Rotaru ca Balint să plece

Mihai Stoica a lucrat cu Laszlo Balint în mandatul de la Unirea Urziceni. Totuși, managerul FCSB pune punctul pe „i” și spune că Universitatea lui Balint este mult schimbată față de Universitatea lui Reghecampf. În rău.

„Victoria a fost pe tabelă, dar doar atât. Universitatea Craiova are aceeași echipă ca anul trecut, nu au plecat jucători importanți, dar echipa s-a exprimat greoi. Între Universitatea Craiova cu Reghe și cea cu Balint e o diferență enormă. Eu nu am văzut echipa Craiovei suferind cum a suferit cu Zorya și în derby. Eu cred că asta a contat.

Nu știu dacă a fost ideea patronului să vină Balint, dar cred că e ideea lui ca să plece. Nu poate nimeni să aducă pe cineva peste patron, dar ceea ce cred că vrea să facă Mihai Rotaru e ceea ce s-a întâmplat la noi.

La noi a fost demisia lui Petrea, la ei e vorba de demiterea lui Laszlo. Pe noi ne aștepta returul cu Saburtalo, iar pe ei returul cu Zorya. Anul trecut l-au schimbat pe Ouzounidis, care avea mai mult de jumătate de an, nu avea câteva etape ca Balint. Nu se potrivea Balint cu Craiova”, a spus și Mihai Stoica la Orange Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe