Pericolul teribil pentru FCSB. Cine este „arma secretă” a echipei norvegiene pe care vicecampioana o înfruntă în Conference League

Robert Zanfir 16.08.2022, 16:39
Pericolul teribil pentru FCSB. Cine este „arma secretă” a echipei norvegiene pe care vicecampioana o înfruntă în Conference League

Mai Traore (22 de ani) ar putea fi „arma secretă” a celor de la Viking în „dubla” cu FCSB, din playoff-ul Conference League. Atacantul din Guinea este în mare formă și amenință să profite de slăbiciunile din apărarea roș-albaștrilor. FCSB – Viking este programat joi, de la 21:30, și poate fi urmărit în format Live Text pe Playsport.

Calificată entuziasmant în play-off-ul Conference League, FCSB a primit o lovitură din partea UEFA. Nu se va putea baza pe susținerea celor două peluze. Forul continental a decis să pedepsească echipa lui Gigi Becali pentru evenimentele din tribune, de la returul cu Dunajska Streda.

Mai Traore, „arma secretă” a lui Viking, pe care FCSB o înfruntă în Conference League

Mai mult, Nicolae Dică va trebui să pună la punct faza de apărare, care a suferit teribil în ultima partidă. Bouhenna și Tamm s-au făcut de râs în fața celor de la Chindia Târgoviște.

Norvegienii au de partea lor un mare atu. Mai Traore! Atacantul din Guinea se arată în mare formă și promite să marcheze și pe Arena Națională. A marcat și cu Sligo Rovers, în succesul norvegienilor, 5-1, dar a adus și golul decisiv cu Sparta Praga.

Mai Traore a ajuns la Viking în vara trecută, după ce a impresionat în Suedia. La Vasalund a marcat nu mai puțin de 23 de goluri în 29 de meciuri de campionat.

Dacă va impresiona pe Arena Națională, Mai Traore i-ar putea atrage atenția și lui Gigi Becali. Nu ar fi prima dată când patronul FCSB s-ar interesa de adversarii întâlniți în cupele europene.

Joonas Tamm, killer-ul din apărarea FCSB

Dacă Viking îl are pe Mai Traore, FCSB va avea… MAI mulți atacanți. Pe lângă Miculescu, Rusu și compania, Nicolae Dică se va baza cu siguranță pe flerul lui Tamm. Estonul a marcat deja de 3 ori pentru FCSB și se anunță un veritabil fundaș – golgheter.

„Tamm, apare acolo ca un mare atacant. Nu e întâmplător că Tamm dă goluri. Tamm nu era acolo şi l-a lovit mingea în cap, Tamm tot timpul a aşteptat să vadă unde vine mingea, a atacat mingea.

La noi, tot timpul fundaşii se uită spre minge, de unde vine. Nu l-a văzut nimeni pe Tamm, vine, bagă capul în minge. Acolo vrea să dea cu capul”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

FCSB – Viking este programat joi, de la 21:30, și poate fi urmărit pe Playsport.