Persoana din familie pe care Simona Halep nu o sună și nu-i răspunde la telefon în timpul unui turneu de tenis

Giosanu Catinca 22.07.2022, 11:19
Persoana din familie pe care Simona Halep nu o sună și nu-i răspunde la telefon în timpul unui turneu de tenis

Simona Halep s-a oprit în semifinale la Wimbledon 2022. Sportiva din România și-a îmbunătățit jocul de când lucrează cu francezul Patrick Mouratoglou, însă nu i-a putut face față Elenei Rybakina. Constănțeanca se pregătește zilele acestea pentru un alt turneu. Ce superstiție are Simona Halep și cum vrea să joace la Citi Open, turneu de categorie WTA 250 care avea loc la Washington.

Simona Halep, dezvăluiri incredibile

Jucătoarea de la malul mării va lua startul la turneul de la Wahsington, după care va merge în Canada, unde va participa la o altă competiție.

Fiica lui Stere Halep va evolua la turneul de la Toronto. Pe listă se află și Serena Williams. Românca speră să obțină cât mai multe victorii anul acesta, mai ales că se află într-o formă de zile mari.

Organizatorii turneului de tenis de la Toronto, de categorie WTA 1000, o așteaptă cu nerăbdare pe sportiva noastră. Ei nu știu însă că marea campioană are câteva superstiții pe care le respectă cu sfințenie la fiecare turneu.

Ce superstiţii respectă cu sfinţenie fosta lideră WTA

Sportiva aflată pe locul 16 în clasamentul mondial al tenisului feminin este superstițioasă atunci când vine vorba de pregătirea pentru un meci important.

Cea mai titrată jucătoare de tenis din România a povestit, într-un moment de sinceritate, că are mai multe reguli de care ține cont pentru a avea noroc. Ea își pregătește întotdeauna geanta seara, pentru a fi sigură că nu uită ceva.

Am superstiții înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să-mi pun hainele așa cum le pun în fiecare zi când am meci. Când n-am meci, pot să-mi iau și altă geantă, nu contează. Dar când am meci păstrez totul la fel. Dacă joc seara, îmi fac geanta de dimineață.”, a declarat Simona Halep, pentru Ego.ro.

”Nu port talismane și nu vorbesc cu fratele meu niciodată”

Fostul lider mondial a spus, de asemenea, că evită să aibă conversații lungi înainte de meci, aceasta fiind una dintre superstițiile de la care nu se abate niciodată. Și cel mai important, întotdeauna pășește în teren cu piciorul drept.

Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul, nu port talismane și nu vorbesc cu fratele meu niciodată! Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon și nu îi răspund niciodată! Doar cu mama sau cu tată iau legătură, însă și în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Așa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile! E hotărârea mea.”, a completat celebra sportivă.

Soția lui Toni Iuruc a subliniat că obișnuiește să își ia aproximativ zece echipamente la fiecare turneu. Motivul pentru care face acest lucru este că îi place să aibă întotdeauna haine noi.

Îmi iau cam 10 echipamente la fiecare turneu. Iar încălțări 3-4 perechi. Depinde, pe zgură nu se uzează atât de tare, dar pe hard am nevoie cam de o pereche pe săptămână. Trebuie să uzez puțin adidașii înainte să intru pe teren, să mă obișnuiesc cu ei. În schimb, îmi place să am haine noi când joc meciuri.”, a mai spus Simona Halep.