Petre Marin, invitat la Playsport LIVE! Echipa națională, fiul Răzvan și disputa FCSB – Steaua – temele discuției

Sorin Chiriac 31.03.2023, 10:21
Petre Marin, invitat la Playsport LIVE! Echipa națională, fiul Răzvan și disputa FCSB – Steaua – temele discuției

Echipa națională de fotbal a României are șase puncte după primele două meciuri din campania de calificare al Euro 2024 și privește cu optimism partidele din luna iunie, cu Kosovo și Elveția. Printre cei mai importanți ”tricolori” este Răzvan Marin, jucătorul indispensabil de la mijlocul terenului pentru selecționerul Edi Iordănescu.

Astăzi, începe cea de-a doua etapă din Playoff-ul și Playout-ul Superligii. Avem două meciuri-șoc: Rapid – Farul și Universitatea Craiova – CFR Cluj. Partide foarte interesante și în Playout, acolo unde chia în această seară FCU Craiova primește vizita celor de la Petrolul Ploiești.

În această seară, ai o nouă ediție a emisiunii tale online favorite, Playsport LIVE, în care moderatorul Sorin Chiriac și invitatul său, fostul internațional Petre Marin, vor analiza prestația naționalei României cu Andorra și Belarus, vor discuta pe larg despre Răzvan Marin, dar și despre disputa dintre FCSB și CSA Steaua pe tema palmaresului și a stadionului Ghencea! Petre Marin nu se ascunde după cuvinte și spune lucruri extrem de interesante!

Etapă încinsă în Playoff și Playout!

• Superliga – Meciuri Playoff, Etapa a 2-a: Rapid – Farul (sâmbătă, 21:45), Universitatea Craiova – CFR Cluj (duminică, 21:00), Sepsi OSK – FCSB (luni, 20:30).

• Superliga – Meciuri Playout, Etapa a 2-a: FCU Craiova – Petrolul Ploiești (azi, 21:00), UTA – U Cluj (sâmbătă, 12:00), FC Hermannstadt – FC Botoșani (sâmbătă, 17:00), FC Argeș – FC Voluntari (duminică, 13:30), CF Mioveni – Chindia (luni, 17:30).

România a câștigat și a ”bifat” 6 puncte!

România a suferit mai mult decât se aștepta la meciul cu Belarus. După o primă repriză dominată clar, tricolorii au luat piciorul de pe accelrație, pe final de meci. La fel a fost și cu Andorra, doar că de data aceasta , adversarii au fost mai periculoși. Au marcat un gol frumos și au avut câteva șanse bune. Tricolorii au câștigat, dar Edi Iordănescu nu are cum să fie mulțumit total. O veste mare vine și din Kosovo, unde echipa gazdă, văzută drept principala rivală a tricolorilor la locul secund, a remizat, incredibil, acasă, cu Andorra, scor 1 -1.

Petre Marin vine la Playsport LIVE!

Jurnalistul Sorin Chiriac, împreună cu invitatul său, Petre Marin, vor analiza prestația naționalei României cu Andorra și Belarus, vor discuta pe larg despre Răzvan Marin, dar și despre disputa dintre FCSB și CSA Steaua pe tema palmaresului și a stadionului Ghencea! Nu rata Playsport LIVE, în DIRECT, astăzi, de la 18:00!!!

Playsport LIVE este o emisiune online, programat[ în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl. 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe