Petrecere cu iubita după victoria din Supercupă. Cum arată partenera lui Valverde, omul care a învins-o pe FC Barcelona

Giosanu Catinca / 13.01.2022, 19:37

Eroul trupei pregătite de Carlo Ancelotti, Federico Valverde, a sărbătorit cu iubita câștigarea Supercupei.

Paartenerea fotbalistului profesionist uruguayan care evoluează la clubul spaniol Real Madrid s-a dezbrăcat după golul decisiv din El Clasico.

Federico Valverde a înscris golul decisiv în El Clasico

Federico Valverde a dus-o pe Real Madrid în ultimul act al Supercupei Spaniei, cu golul marcat pe contraatac în minutul 98. Mijlocașul în vârstă de 23 de ani și-a scos tricoul pentru a sărbători reușita. Soția lui, Mina Bonino, nu a ezitat și a renunțat imediat și ea la tricoul pe care îl purta la momentul respectiv.

Jurnalista originară din Argentina a sărit pe canapeaua de acasă, apoi și-a scos bluza și a fluturat-o în aer. Imaginile au fost surprinse de camera de supraveghere din casă și au fost postate pe internet. Prin urmare, au devenit virale.

Cum s-au cunoscut Mina și Federico

Partenera lui Federico Valverde a povestit, la un moment dat, cum s-a cunoscut cu fotbalistul uruguayan.

A fost «vina» mea. Dacă mă întrebi de ce am început să-i scriu, nu știu, sincer. Îl urmăream, dar nu vorbeam prin mesaje. I-am comentat într-o zi la o poză, dar nu mă așteptam să răspundă, avea sute de comentarii.

L-am felicitat după un meci și mi-a răspuns. Am tot vorbit online un timp, după care am simțit nevoia să ne cunoaștem personal. El era în mijlocul sezonului, așa că era clar că trebuia să merg eu la Madrid. Nici nu-i auzisem vocea, dialogasem doar în scris! M-am gândit că dacă nu ne potrivim și nu ne placem, pot să stau la niște prieteni din Madrid și gata.

La aeroport, el se uita după mine, mă căuta. Totuși, e Valverde, nu Hazard! Își pune o glugă și nu-l recunoaște nimeni. Eu căutam pe cineva mai scund, dar am dat cu ochii de un tip de trei metri! Ne-am pupat doar pe obraz și ne-am îmbrățișat. Mă gândisem de mii de ori cum va fi acel moment. Era 5 dimineața, vă dați seama cum arătam după un zbor Argentina – Spania. Eram groaznică!

Am mers la el acasă să mâncăm și a început interogatoriul. M-a întrebat dacă mai vorbesc cu vreun jucător, pe cine cunosc de la Real Madrid… Parcă eram la examen. Dar am trecut și am rămas împreună. Am stat la el în acea noapte, dar nu s-a întâmplat nimic, sincer. Am stat cinci zile acolo, trebuia să revin acasă pentru o filmare. După două zile de când mă întorsesem, i-am spus că mi-e dor de el și vreau să fim împreună. A fost fericit, și el gândea la fel.”, a explicat Mina.