Petrecere mare în familia Halep. Simona a avut motiv de bucurie la începutul lunii decembrie

Andrei Alexandra 08.12.2022, 16:02

Simona Halep a avut parte de o petrecere mare în familie, marți, 6 decembrie, când fratele ei, Nicolae, și-a serbat ziua de nume. Simona și Nicolae Halep au o relație extrem de apropiată, iar cu ocazia acestui eveniment au apărut pe internet câteva imagini din arhivă cu cei doi.

Fanii pe care îi are Simona Halep sunt alături și de fratele sportivei. Petrecere mare în familia campioanei

Numeroșii suporteri de care beneficiază Simona Halep nu au uitat că ziua de 6 decembrie reprezintă un moment special în viața sportivei din Constanța, deoarece atunci își serbează onomastica fratele ei, Nicolae, iar de cele mai multe ori totul se finalizează cu o petrecere mare în familie.

Pe contul de Instagram simonahalep27_, un fanpage dedicat liderului WTA, care este urmărit de aproape 25.000 de persoane, a apărut un mesaj de felicitare pentru Nicolae Halep.

„La mulți ani de ziua numelui!”, a scris pagina menționată, înainte să îl eticheteze pe fratele Simonei Halep.

În secțiunea de comentarii s-au înghesuit o mulțime de susținători ai sportivei, care nu au ezitat să îi transmită un mesaj lui Nicolae Halep. De asemenea, postarea respectivă a fost însoțită și de câteva imagini din arhivă cu Simona Halep și Nicolae.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep ❤️ (@simonahalep27_)

Recent, cei doi frați au fost împreună într-o vacanță în Grecia. Din excursie nu au lipsit nici Luminița, cumnata Simonei, nici Georgiana, cea mai bună prietenă a sportivei din Constanța.

„Se străduiește să se mențină veselă și fericită”. Americanii au analizat-o pe Simona Halep

Vacanța pe care Simona Halep și-a organizat-o în Grecia i-a luat prin surprindere pe americani. Sportiva se află în plin scandal de dopaj și în câteva săptămâni va începe procesul care i-ar putea decide cariera. Cu toate acestea, ea a ales să se relaxeze într-o scurtă vacanță în Grecia, moment de care a profitat și a încărcat mai multe imagini pe rețelele de socializare.

Simona și-a schimbat inclusiv imaginea de profil de la Instagram, cu una din Atena. De asemenea, în galerie a adăugat o fotografie nouă, cu următoarea descirere:

„Viața e scurtă, arta e lungă”, un aforism care provine din greacă și care i-a aparținut lui Hipocrate.

Jurnaliștii americani de la publicația First Sportz au comentat escapada Simonei:

„Simona Halep se străduiește din greu să se mențină veselă și fericită! Este optimistă că își va putea dovedi nevinovăția în fața autorităților. Dar are grijă și de fanii ei oferindu-le momente de bucurie. Ea a împărtășit fotografii frumoase pe rețelele de socializare.

Simona se bucură de vacanța ei din extrasezon. Și caută o inspirație, pentru a lua următoarea decizie în procesul de dopaj. Reputația și integritatea Simonei Halep depind de acest caz.

Ea se străduiește din greu cu echipa de avocați pentru a colecta dovezi și pentru a pregăti argumente care i-ar putea dovedi nevinovăția. Noul sezon este pe cale să înceapă în mai puțin de o lună. Halep vrea să îngroape trecutul și să ia startul în noul sezon!”, au notat americanii.

Urmăriți Playsport.ro și pe