Petrescu, dezlănţuit după ce echipa sa a ieşit din criză: „Toată lumea aşteaptă să ne calificăm cu Lazio!”

George Drafta 19.02.2023, 20:11
Petrescu, dezlănţuit după ce echipa sa a ieşit din criză: „Toată lumea aşteaptă să ne calificăm cu Lazio!”

Antrenorul CFR-ului a vorbit la finalul meciului cu FC Argeş şi despre returul cu Lazio, de joia viitoare, din play-off-ul Conference League.

Tehnicianul de 55 de ani dezvăluie că în ciuda diferenţei de valoare dintre cele două echipe, sunt mulţi oameni, inclusiv din club, care aşteaptă o surpriză din partea campionilor României.

Lazio a bătut-o pe Salernitana cu 2-0, în etapa a 23-a din Serie A
Lazio a bătut-o pe Salernitana cu 2-0, în etapa a 23-a din Serie A

„Am văzut că Immobile a dat două goluri cu Salernitana, o echipă cu un buget de 150 de milioane de euro. A sărit toată ţara pe CFR Cluj că ne-a dat nouă gol joi. E Lazio şi ritmul şi valoarea lor contează. Noi încercăm să facem ceva, nu trebuie să fim optimişti, că ne facem iluzii degeaba.

Poate prindem o zi fantastică şi ei una mai rea. Toată lumea aşteaptă să ne calificăm, când ne-a eliminat Sevilla toată lumea era supărată. Un jucător de la ei avea salariu cât toată echipa mea, m-am obişnuit cu aceste presiuni care vin de afară, am rezistat mai mereu”, a fost declaraţia lui Dan Petrescu la finalul întâlnirii din Gruia, din etapa a 26-a a Superligii.

A tremurat pentru victorie

„Bursucul” a răsuflat uşurat că echipa sa a ieşit din pasa proastă. În care intrase de la înfrângerea cu FCSB, continuată cu eşecurile în faţa Craiovei şi a lui Lazio. Totuşi, au existat emoţii şi în faţa piteştenilor. Pe care ardelenii i-au învins în toate cele 8 meciuri directe disputate în ultimii doi ani şi jumătate!

Clujenii au câştigat din nou după două înfrângeri la rând pe teren propriu, în Superligă
Clujenii au câştigat din nou după două înfrângeri la rând pe teren propriu, în Superligă

„O primă repriză foarte bună, trebuia să fie 3-0, 4-0 la pauză. 2-0 este cel mai periculos rezultat, am dat 4 goluri astăzi, trei în poarta lor şi unul în a noastră. Ei au avut la 2-1 o jumătate de ocazie, însă dacă am fi luat gol nu ştiu dacă mai marcam noi pe urmă.

Nu am ce să le reproşez, Kollinger e dreptaci, trebuia să pună stângul acolo. Ei au forţat cu doi atacanţi masivi,  a  fost o victorie meritată, dar trebuia să fie mai lejeră”, a fost analiza lui Petrescu.

Căpitanul face apel la fani

Mario Camora speră ca suporterii CFR-ului să vină în număr cât mai mare la stadion joi seară pentru ca el şi coechipierii săi să poată să lupte pentru o calificare istorică.

„Echipa nu era sigură după seria de eşecuri. Prima repriză a fost foarte bună, şi înainte de 2-1 puteam să încheiem meciul. A făcut-o Krasniqi şi ne bucurăm pentru victorie. A lipsit un pic de curaj, să avem posesie, dar nu am putut. A fost doar 1-0, dar nu se ştie ce va fi joi, sper să facem un meci bun.

Stadionul va fi plin, sperăm să ne ajute, o să dăm tot ce avem mai bun ca să trecem mai departe. Avem o şansă ne vom lupta pentru ea”, au fost cuvintele căpitanului CFR-ului.

Urmăriți Playsport.ro și pe