Petrescu nu îşi face iluzii după discuţiile cu patronul: „Nu ne permitem să îl aducem!”

George Drafta 23.11.2022, 23:23
Petrescu nu îşi face iluzii după discuţiile cu patronul: „Nu ne permitem să îl aducem!”

Antrenorul CFR-ului a vorbit din nou despre posibilitatea ca Nicuşor Stanciu să ajungă la campioana României.

„Bursucul” consideră că este imposibil ca liderul naţionalei României să poată fi atras în această iarnă în Gruia. Salariul pe care mijlocaşul îl are în China ar face practic imposibilă mutarea. Varianta a apărut în discuţie după ce clujenii au ajuns în primăvara europeană a Conference League.

Eu l-aş dori pe Nicuşor Stanciu. Din ce am vorbit cu patronul, este imposibil! Nu avem cum să îl luăm. E normal să nu avem cum. N-avem cum să ne permitem un jucător ca Stanciu. Dacă ne permiteam un jucător ca Stanciu şi încă vreo 5 la fel cu salarii, atunci ar fi trebuit să se ceară şi mai mult şi atunci avea logică să se spună că CFR trebuie să ajungă nu ştiu unde şi să facă.

Noi nu putem să luăm jucători cu asemenea salarii şi care costă mult. Noi încercăm să luăm jucători liberi de contract, le dăm un salariu decent pentru România şi încercăm cu ei să facem treabă. Pe Stanciu nu cred că ne permitem să îl aducem”, a fost tranşant tehnicianul care va împlini 55 de ani luna viitoare.

 Stanciu este legitimat de la începutul acestui an la Wuhan Three Towns
Stanciu este legitimat de la începutul acestui an la Wuhan Three Towns

Ambiţia omului cu banii din Gruia

Neluţu Varga şi-a pus în minte să facă istorie cu CFR Cluj în competiţiile continentale. Pentru a avea şanse în dubla cu Lazio din play-off-ul Conference League, patronul ardelenilor vrea să întărească echipa înaintea dublei din luna februarie. Iar una dintre ţinte este fotbalistul de 26 de ani de la Wuhan Three Towns. Stanciu a plecat din România în 2016, pentru a ajunge la Anderlecht Bruxelles. Dacă va semna cu CFR, îşi va trece în palmares a patra echipă de Superligă pentru care evoluează. Primele două au fost Unirea Alba Iulia şi FC Vaslui.

„Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu. Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles.

Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj”, a declarat Neluţu Varga, pentur Pro Sport.