“Petrescu rămânea dacă luam titlul”. Cum a ajuns în Coreea de Sud și ce a găsit la noua echipă. Exclusiv

Iosif Pintilie 01.07.2023, 17:55
“Petrescu rămânea dacă luam titlul”. Cum a ajuns în Coreea de Sud și ce a găsit la noua echipă. Exclusiv

CFR Cluj se pregătește de preliminariile Conference League. Ardelenii se vor duela cu Adana Demirspor. Antrenorul ales de clujeni pentru noul sezon este Andrea Mandorlini.

CFR Cluj putea să îl păstreze pe Petrescu

Neluțu Varga a decis să renunțe la serviciile lui Dan Petrescu, antrenorul care a adus multe trofee pentru ardeleni în ultimii ani. Fostul secund al ”bursucului” spune că despărțirea putea fi evitată.

Costin Curelea spune că dacă CFR Cluj ar fi câștigat titlul în Superligă, Dan Petrescu ar fi rămas la echipă.

Curelea a explicat ;i cum a ajuns Dan Petrescu s[ semneze ]n Coreea de Sud.

”E un club foarte organizat, cu totul pus la punct. Dacă o fi considerat că oferta este bună pentru el, normal că a mers la mai bine. Nu e genul de antrenor care să aștepte, preferă să muncească. Probabil că a avut discuțiile mai din timp, a simțit cum stăteau lucrurile. Poate că situația generală l-a făcut să plece de la CFR, Clujul e prima opțiune pentru el. Cred că ar fi rămas dacă am fi luat titlul.

Nu este deloc ușor să lucrezi cu mister. De dimineața până seara la birou, studiază adversarul, este extrem de strict. Numai așa poți să faci performanță. Cum spune și el, fără stres nu reușești”, a spus Costin Curelea, în exclusivitate pentru Playsport.

CFR a renunțat la Minteuan

CFR Cluj a renunțat la Alin Minteuan, fostul antrenor secund și principal al echipei. Acesta era de 20 de ani în club. Andrea Mandorlini a decis însă că nu vrea să mai lucreze cu el.

„Mi s-au tăiat picioarele (n.r. când a aflat), pentru că am muncit atâția ani la acest club. Nu mi-a plăcut faptul că cei din conducere mi-au transmis asta telefonic și nu m-au chemat la o discuție. Cu domnul Mandorlini am vorbit și inclusiv la conferința de presă a precizat că voi face parte din staff-ul său. A fost ceva frustrant. Acum caut o colaborare cu un nou club”, a spus Alin Minteuan, potrivit GSP.

Mandorlini, îndrăgostit de CFR

Mandorlini a revenit la CFR după mulți ani. El a luat titlul cu ardelenii în 2010. La revenirea la Cluj, el și-a arătat dragostea față de echipa locală.

„Sunt foarte încântat că sunt aici, de faptul că m-am întors într-un oraș și la un club pe care le port în suflet.

Clubul m-a căutat și mi-a propus să continuăm rezultatele bune pe care le-au avut recent. Sunt foarte mândru că pot fi din nou pe banca tehnică a acestei echipe. Cred că un club precum CFR trebuie să aibă ca obiectiv doar victoria, acestea sunt așteptările pe care un club mare le are.

Vreau să contribui și să ajut clubul să-și îndeplinească obiectivele. Orașul e mult schimbat în bine, se vede progresul”, a spus Andrea Mandorlini, la prezentarea oficială la CFR Cluj.

VIDEO Costin Curelea, la Playsport Live

Urmăriți Playsport.ro și pe