Pictorial incendiar al Andreei Prisăcariu! S-a pozat în tricoul unui fotbalist celebru, care este coleg cu Ciprian Tătărușanu

Giosanu Catinca / 13.12.2021, 14:34

Andreea Prisăcariu este tot mai apreciată pe social-media, dovadă că a ajuns la 21.666 mii de urmăritori pe Instagram. Jucătoarea profesionistă de tenis este destul de activă pe rețelele de socializare, dovadă că nu vrea să își dezamăgeacă fanii.

De curând, ea a realizat o ședință foto incendiară cu care a pus pe jar bărbaţii care o urmăresc în mediul online. Controversata sportivă s-a pozat în tricoul unui fotbalist celebru, care este coleg cu Ciprian Tătărușanu. Despre ce internațional este vorba aflați din paragrafele următoare.

Andreea Prisăcariu a uimit din nou în afara terenului!

Jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu a fost protagonista unui pictorial incendiar la sfârșit de an. Ținuta la care a apelat i-a scos în evidență atuurile fizice. Este cunoscut faptul că tânăra iese în evidență mai mult cu tatuajele sale spectaculoase, decât cu performanțele din tenis. Ei bine de data aceasta, ”rebela tenisului românesc” și-a pus în valoare corpul bine lucrat.

Andreea Pricăsariu s-a pozat în ipostaze sexy, inclusiv în tricoul lui Zlatan Ibrahimovic.

Anti-glonț, #11Supremo.”, a scris rebela tenisului românesc la descrierea fotografiei.

Prisăcariu a adunat aproape două mii de aprecieri și zeci de comentarii. Printre cei care i-au comentat sportivei se numără și golgheterul din Liga 1, Jefte Betancor. Vârful Farului a pus trei ”emoticoane”, iar jucătoarea de tenis i-a răspuns imediat în același mod.

Secretul neștiut al Andreei Prisacariu

Puțini sunt cei care știu că Prisăcariu lucrează cu Andreea Hanca pe partea de mental coach! Soția lui Sergiu nu o ajută doar la acest capitol pe tenismenă, ci și în ceea ce privește imaginea.

Andreea Prisăcariu a fost poreclită „rebela tenisului românesc”, datorită atitudinii, dar și look-ului său excentric. Ea are o pasiune fără limite atât pentru tenis, cât și pentru tatuaje.

Acesta este un stil de viață, nu există linie de sosire!”, a spus fosta componentă a loturilor naționale de junioare, într-o intervenție la ProSport.

Andreea și-a făcut în acest an tatuajul cu numărul 25. Unul dintre mesajele de pe corpul Andreei Prisacariu este: „Cu binecuvântarea lui Dumnezeu sunt ceea ce sunt”.

Sportiva din România s-a impus în 2019 în două competiții de la Tabarka, Tunisia, iar în 2021 a câștigat două turnee din Antalya.