“Pierde mai mult dacă pleacă”. Reacție de ultimă oră de la CFR după anunțul lui Varga că iese din fotbal

George Drafta 08.05.2023, 18:08
“Pierde mai mult dacă pleacă”. Reacție de ultimă oră de la CFR după anunțul lui Varga că iese din fotbal

Anunţul conform căruia principalul finanţator al campioanei României este gata să facă un pas în spate a înfierbântat spiritele în Gruia.

Cristi Balaj este unul dintre cei care a reacţionat imediat după ce Neluţu Varga şi-a precizat poziţia. Una influenţată de ieşirea clujenilor din lupta pentru titlu, în urma remizei cu Universitatea Craiova. Nemulţumit de felul în care arbitrii au tratat trupa din Gruia în acest playoff, patronul a anunţat că se retrage din postura de finanţator al ardelenilor. Însă preşedintele clujenilor consideră că reacţia sa a fost una la cald. Şi că de fapt lucrurile nu vor sta întocmai în acest fel.

Balaj este convins că Neluţu Varga va reveni asupra deciziei
Balaj este convins că Neluţu Varga va reveni asupra deciziei

Explicaţiile lui Balaj

Şeful campioanei îşi doreşte ca finanţarea asigurată de omul de afaceri să continue. Pentru ca CFR să rămână una dintre protagonistele întrecerii interne.

„Este dezgustat! A folosit nişte termeni la adresa FRF pe care nu vrea să-i reproduc. Dar este un luptător, un om care nu depune armele, a câştigat mult pentru că a ştiut să piardă, să sufere, nu ştiu ce se va întâmpla. Situaţia financiară s-a îmbunătăţit, e mult diferită şi schimbată în bine, faţă de ceea ce am găsit. Indiferent dacă am fi câştigat sau nu campionatul, aceşti paşi ar fi trebuit să se facă, încercăm să clădim.

Dacă nu va exista finanţator, dacă nu va reveni dl Varga la sentimente mai bune, este greu să faci ceva fără sprijin.Dacă nu ar fi existat CFR Cluj, am fi fost mult mai jos decât suntem acum. El pierde mai mult dacă pleacă, are multe defecte, dar fricos nu este. Ştie să ducă multe lupte grele, şi-a exprimat nemulţumirea, nu ştiu dacă e cel mai bun mod”, a declarat fostul arbitru internaţional pentru Antena Sport. 

CFR Cluj este gata să cedeze supremaţia pe plan intern după cinci titluri consecutive
CFR Cluj este gata să cedeze supremaţia pe plan intern după cinci titluri consecutive

Arbitrii, ţintă şi pentru jucători

De asemenea, fostul arbitru internaţional a dezvăluit că şi fotbaliştii lui Dan Petrescu sunt extrem de afectaţi de deciziile cavalerilor fluierului. Camora & Co consideră că din cauza erorilor lor, ei tremură acum inclusiv în ceea ce priveşte participarea în cupele europene.

„Jucătorii au avut liber azi. Erau dezamăgiţi, unii scârbiţi de ceea ce se întâmplă. Nu înţeleg, pentru că sunt faze asemănătoare, dar decizii diferite de fiecare dată împotriva CFR-ului.

Deocamdată avem şanse pentru Europa, ne concentrăm pentru următoarele partide. CFR este singura echipă care a făcut ceva în fotbalul internaţional, deci a meritat să câştige titluri”, a mai adăugat şeful vişiniilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe