Pierdere grea pentru CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB! Campioana rămâne fără antrenor pe bancă în următoarele două meciuri

Catinca Giosanu 10.03.2021, 19:35
Pierdere grea pentru CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB! Campioana rămâne fără antrenor pe bancă în următoarele două meciuri

CFR Cluj a suferit o pierdere grea chiar înaintea derby-ului cu liderul din Liga 1. Campioana va rămâne fără antrenor pe bancă în următoarele două meciuri.

Pierdere grea pentru CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB!

CFR Cluj a primit o veste extrem de tristă. Edi Iordănescu și-a aflat în urmă cu câteva ore pedeapsa pentru eliminarea primită în finalul partidei de la Arad din etapa a 26-a a Ligii 1.

Iordănescu a fost suspendat două etape și a fost amendat cu 360 de lei după ce a protestat vehement la o decizie a arbitrului Adrian Cojocaru. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

În aceste condiții, Edi Iordănescu va rata partida FCSB – CFR Cluj, din etapa a 28-a a Ligii 1. Duelul este programat pe 19 martie.

Campioana rămâne fără antrenor pe bancă în următoarele două meciuri

Comisia de Disciplină a FRF a hotărât ca Edi Iordănescu să fie suspendat pentru două etape și amendat cu 360 de lei. Și Andrei Cristea, antrenorul lui Poli Iași, a fost suspendat și amendat drastic pentru atitudinea pe care a avut-o față de arbitrul Radu Petrescu.

UTA Arad vs. CFR 1907 Cluj – Eliminare – În baza art. 53 din RD, se sancționează antrenorul Edward Iordănescu cu două etape de suspendare și o penalitate sportivă de 360 lei.”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

Suspendarea pe care o va ispăși chiar la derby-ul cu FCSB, care ar putea decide câștigătoarea sezonului regulat.

Tot în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei de Disciplină, antrenorul-jucător al Iașiului, Andrei Cristea, a primit o pedeapsă și mai mare pentru eliminarea din meciul cu FC Voluntari. 3 etape va fi suspendat fotbalistul român. În plus, el va primi și o amendă de circa 8.000 de lei.

Edi Iordănescu este unul dintre cei mai vulcanici antrenori din Liga 1
Edi Iordănescu este unul dintre cei mai vulcanici antrenori din Liga 1

Iordănescu, cel mai eliminat antrenor român

Menționăm faptul că aceasta este cea de-a 10-a pe care Edward Iordănescu o suportă din sezonul 2014-2015, perioadă în care a preluat-o pe Pandurii Tg. Jiu.

De-a lungul timpului, Edi Iordănescu a antrenat în Liga 1 la Pandurii Tg.Jiu, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaș, precum și CFR. La niciuna dintre aceste grupări antrenorul român nu a scăpat de eliminare. Mai mult, el nu se poate plânge că este vânat de anumiți arbitri. Și asta, pentru că cele 10 eliminări au fost acordate de 9 arbitri. Numai Adrian Cojocaru (arbitrul meciului de la Arad) i-a acordat două cartoneșe roșii.

Urmăriți Playsport.ro și pe