Pierdere importantă pentru Craiova lui Adrian Mutu. Un jucător de bază s-a accidentat la genunchi și va fi supus mai multor examinări

Gabriel-Alexandru Ioniță 02.07.2021, 21:32
Pierdere importantă pentru Craiova lui Adrian Mutu. Un jucător de bază s-a accidentat la genunchi și va fi supus mai multor examinări

Pierdere importantă pentru Craiova lui Adrian Mutu. FC U Craiova se pregătește intens înaintea primul sezon în Liga 1 după o pauză de 10 ani. Oltenii susțin un stagiu de pregătire în Slovenia, acolo unde au jucat deja câteva meciuri amicale. Echipa lui Adrian Mutu a fost învinsă în primul amical de croații de la Hajduk Split. În a doua partidă de pregătire, FC U Craiova a terminat la egalitate cu locul 5 din Slovenia NK Bravo, scor 1-1.

Adrian Mutu caută cea mai bună variantă de prim 11 înaintea începerii noului sezon. „Briliantul” va avea însă o misiune destul de complicată, în contextul în care lotul echipei sale a suferit modificări importante în această pauză competițională. Oltenii au pus pe liber mai mulți jucători care au pus umărul sezon trecut la promovare și au adus la fel de mulți, în cea mai mare parte străini.

Pierdere importantă pentru Craiova lui Adrian Mutu. Un jucător de bază s-a accidentat la genunchi și va fi supus mai multor examinări

Adrian Mutu a primit o veste foarte proastă în Slovenia. Atacantul italian Andrea Compagno, unul dintre golgheterii echipei din sezonul trecut, a suferit o accidentare la un antrenament după un duel cu un coechipier. Cel mai probabil, el nu va putea fi folosit în primele etape din sezonul viitor, atunci când FC U Craiova va juca împotriva campioanei CFR și a lui Dinamo, printre altele.

Informația a fost oferită chiar de președintele clubului din Bănie, Marcel Pușcaș. De asemenea, el i-a liniștit pe fani, anunțând că echipa pe care o conduce va mai transfera doi atacanți în această vară.

Compagno a plecat spre România. S-a accidentat acum o săptămână la un antrenament, mi se pare după un contact cu Parramati, dar se mai întâmplă. Asta este. În țară, Andrea va face un consult amănunțit și nu cred că îl vom avea apt pentru primele două-trei etape.

Cred că are o ciupitură de ligamente sau o întindere în zona genunchiului. Vom vedea după consult ce se va decide la el. Ori își bagă piciorul în ghips, ori o să facă un tratament. Însă vom mai aduce doi atacanți”, a spus Pușcaș la Radio Gold.

Adrian Mutu este încântat de modul în care se pregătesc jucătorii săi

Făcând abstracție de accidentarea lui Compagno, antrenamentele lui FC U Craiova decurg foarte bine. Sau cel puțin așa susține Adrian Mutu. Fostul atacant a declarat în urmă cu o săptămână că s-a adaptat destul de bine la noua echipă și s-a arătat foarte mulțumit de modul în care fotbaliștii săi se pregătesc.

Este deja a doua săptămână de când lucrăm împreună, lucrurile sunt bune în momentul de față. Sperăm că acomodarea devine din ce în ce mai bună. Și trebuie să formăm o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

Antrenamentele decurg bine, știm cu toții că este o perioadă foarte grea, ce înseamnă nu doar la nivel fizic, ci și la nivel mental, băieții sunt obișnuiți și sper să înțeleagă că această este o perioada foarte importantă pe care trebuie să o abordăm cu mare seriozitate. Munca este foarte importantă și faptul că băieții răspund foarte bine mă bucură”, a spus Adrian Mutu pentru pagina de Facebook a FC U Craiova.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe