Planul măreț pregătit de Hagi pentru a domina România. „Avem buget de transferuri. Vin sponsori importanți”

Alex Matei 10.06.2023, 19:01
Planul măreț pregătit de Hagi pentru a domina România. „Avem buget de transferuri. Vin sponsori importanți”

Ciprian Marica anunță schimbări mari  la Farul Constanța, campioana României în acest sezon. Gică Hagi și-a fixat un parcurs european cât mai lung în Europa.

Pentru acest lucru, acționarii clubului  constănțean au pregătit un buget de transferuri pentru această vară.

Este pentru prima dată după mulți ani când Hagi va plăti pentru fotbaliștii pe care îi va aduce la Constanța. Marica a dezvăluit strategia lui Hagi pentru viitorul sezon.

Planul lui Hagi

Totodată, fostul fotbalist al naționalei a spus că echipa dobrogeană este în trative cu mai multe companii importante pentru a investi la Farul.

Trebuie să fim cumpătați. Știm că la început de mercato prețurile sunt mari. Trebuie să avem răbdare. Clubul care poate fi cumpătat și să aibă răbdare poate da lovitura. Fiecare club are strategia lui. Sunt jucători și eu cred că e piațî destulă să găsești jucători. E adevărat că poți avea jucători mai repede și să-i ai la pregătire. Avem un buget de transferuri. Luăm în calcul și să plătim bani pentru jucători. Să vedem ce pleacă.  Sunt discuții cu mai mulți sponsori, cu câteva companii importante. Gică trebuie să știe, pentru că la el sunt acțiunile care pe vrea să le vândă. Sunt discuții. Ne dorim niște parteneri serioși și sperăm ca lucrurile să se concretizeze în viitorul apropiat, a spus Ciprian Marica la Digi Sport.

Farul se reunește pe 15 iunie, atunci când va pleca într-un cantonament la Poiana Brașov. Campioana în Superliga, Farul va juca în primul tur din Champions League.

Urmăriți Playsport.ro și pe