Planul neștiut pus la cale de Gică Hagi: ”Din februarie am început să lucrez la asta!” Ce pregătește ”Regele” în spatele ușilor închise

Olteanu Ștefan / 06.05.2022, 20:12
Planul neștiut pus la cale de Gică Hagi: ”Din februarie am început să lucrez la asta!” Ce pregătește ”Regele” în spatele ușilor închise

Gică Hagi vrea să schimbe tactica echipei sale înaintea confruntării cu FC Voluntari din runda cu numărul 8 a play-off-ului, iar planul pus la cale de antrenorul Farului Constanța a fost dezvăluit la conferința de presă. Hagi anunță un spectacol total la duelul de sâmbătă și lasă de înțeles că echipa sa va ataca din primul și până în ultimul minut.

Farul Constanța vrea să oprească seria de meciuri fără gol marcat. Planul neștiut pus la cale de Gică Hagi

Gică Hagi și-a făcut planul înaintea duelului Farul Constanța – FC Voluntari și spune că echipa sa va aborda cu o tactică diferită confruntarea de sâmbătă.

În ultimele jocuri, ofensiva constănțenilor a suferit enorm. Pe 9 aprilie, în deplasare cu FC Argeș, a marcat Farul ultimele sale goluri. Ulterior, cu Universitatea Craiova, FCSB și CFR Cluj, constănțenii nu au reușit să înscrie.

Gică Hagi spune că această serie va ajunge la final în partida cu FC Voluntari și anunță un spectacol total:

Vreau să facem un meci la fel de bun, la fel de complet (n.r. – precum cel din sezonul regular, când Farul s-a impus cu 3-0 la Constanța). Și să marcăm goluri, pentru că în ultima perioadă nu am marcat. Și nu e bine când nu marcăm. Indiferent cu cine jucăm noi ar trebui să marcăm goluri pentru că ne place să atacăm!

(n.r. – Pregătirea noului sezon) Din februarie am început practic pentru că trebuie să te gândeşti pentru anul care vine, începând de la bugetul pe care îl ai etc.

Tehnic am făcut un lucru bun pentru la anul, am intrat în play-off şi suntem o sursă de venit bună la anul, după aceea avem de lucrat la toate celelate, ce buget vom avea pentru că ne dorim să devenim mai buni, să progresăm la anul”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare duelului Farul Constanța – FC Voluntari.

Hagi trage un semnal de alarmă și evidențiază „armele” ilfovenilor

În același timp, Gică Hagi a analizat foarte bine și calitățile adversarei. În turul din play-off, FC Voluntari a învins-o pe Farul, scor 1-0.

Antrenorul constănțenilor spune că se teme cel mai tare de contraatacurile pe care le poate avea FC Voluntari, dar și de fazele fixe, pe care consideră că ilfovenii le pregătesc foarte bine:

Avem meci acasă cu Voluntariul, o echipă care se apară foarte bine. O echipă puternică şi disciplinată. Care are un contraatac foarte bun, care este foarte bună la faze fixe. Noi sperăm să ne facem strategia pe care trebuie să o abordăm. La fel ca ultimul meci acasă cu ei. Unde din toate punctul de vedere am făcut ce trebuie, am construit bine, a circulat mingea foarte bine, am combinat bine şi am atacat spaţiile foarte bine!”, a mai spus Gică Hagi.

În returul sezonului regular, la Constanța, Farul a învins-o pe FC Voluntari cu 3-0.

În prezent, Farul e pe 5 în play-off, cu 28 de puncte. FC Voluntari e pe 4, cu 30 de puncte.

De ce a avut parte Gică Hagi la Cluj Napoca, în timpul meciului CFR – Farul Constanța: „Înseamnă că nu știți”.