Planuri mărețe pentru Andrei Cordea. Cel mai în formă jucător de la FCSB vrea să-și dubleze cifrele actuale

Gabriel-Alexandru Ioniță 19.10.2022, 18:14
Planuri mărețe pentru Andrei Cordea. Cel mai în formă jucător de la FCSB vrea să-și dubleze cifrele actuale

Andrei Cordea este cel mai în formă jucător al FCSB-ului în acest moment și vrea să mențină în continuare acest nivel foarte bun de joc. Fotbalistul de bandă în vârstă de 23 de ani și-a stabilit un obiectiv personal îndrăzneț pentru acest sezon. El și-a impus să ajungă la final să aibă statistici de două ori mai bune ca cele din stagiunea precedentă. Și se află deja la jumătatea acestui drum.

Andrei Cordea este motivat să devină din ce în ce mai bun

De asemenea, Andrei Cordea a vorbit și despre situația generală de la FCSB. Fostul jucător de la Academica Clinceni este convins că actuala sa echipă va reuși să își atingă obiectivele din acest sezon, întrucât lotul pregătit de Nicolae Dică este unul foarte competitiv.

Avem cel mai bun lot, o echipă puternică. Am avut ghinion până acum, dar nu mai poate merge la nesfârșit. Trebuie să se termine și apoi vom vedea că vor fi și rezultate. Cât despre mine, sunt în cea mai bună formă a carierei. Sunt serios, motivat, dornic de performanță. Mi-am propus ca în acest sezon să-mi dublez cifrele față de anul trecut. Deja le-am egalat, în doar câteva luni. Campionatul actual îmi place mai mult, pentru că sunt mai multe echipe care se bat la titlu”, a spus Andrei Cordea potrivit sport.ro.

Dezvăluiri din viața personală a jucătorului de la FCSB

De asemenea, Andrei Cordea a vorbit și despre modalitățile prin care își umple timpul liber. El a dezvăluit că este un pasionat al celebrului joc FIFA.

După ce termin antrenamentul, sala și ce mai am de făcut, mă duc acasă, mă odihnesc, apoi mă uit la un serial sau un film. Mă și joc puțin la Playstation și ies seara să mănânc. Da, sunt bun la Playstation și am câțiva adversari din echipă. N-am făcut momentan turnee, dar are fiecare echipa lui și se joacă la Ultimate Team.

Merg și la cinema, cam o dată la două-trei săptămâni, îmi place să mă uit foarte mult la filme. Cam atât, am o viață liniștită. Totul depinde de fotbal. Dacă sunt bine pe partea fotbalistică, sunt bine și în viața de zi cu zi”, a mai spus jucătorul de la FCSB conform sursei citate.

Andrei Cordea este noul preferat al lui Gigi Becali

Forma excelentă arătată de Cordea în ultima perioadă l-a impresionat și pe Gigi Becali, care a avut recent doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului său.

„Cordea e demențial, ce să-i zic eu lui Cordea? El e Sfinxul. Ce pot să-i spun? Și fază de apărare, și unu contra unu, tot! N-ai ce. Spunea MM că, dacă îl vezi la antrenamente, zici că ăsta e devenit Messi, adică felul în care joacă unu contra unu. Eu aveam mare încredere în el. Știți că l-am tot ținut. Lumea nu-și dă seama, COVID-ul a lucrat multă vreme. Un an, doi ani, la unii oameni poate și mai mult. Sunt dovezi științifice că îmbătrânește celula și scade durata de viață cu aproximativ 10 ani”, a spus Becali recent la Pro Arena.

Urmăriți Playsport.ro și pe