”PlayMaker”, în ritm de ”Fotbal Tango”: exclusivități, interviuri și reportaje de excepție! Nu rata cele mai fresh emisiuni de sport din România!

Claudia Balan 24.05.2021, 10:38
”PlayMaker”, în ritm de ”Fotbal Tango”: exclusivități, interviuri și reportaje de excepție! Nu rata cele mai fresh emisiuni de sport din România!

PlaySport.ro duce povestea mai departe! La șase luni de la lansarea site-ului, încurajați de numărul mare de cititori, lansăm în online și două emisiuni de sport!

”PlayMaker” și ”Fotbal Tango” sunt promisiunile noastre în fața voastră, a cititorilor, că presa sportivă poate fi făcută și altfel! Fără clișee, fără polemici despre arbitraje și discuții interminabile cu personaje care inundă zilnic spațiul de emisie al emisiunilor de sport.

”PlayMaker”, în ritm de ”Fotbal Tango”: exclusivități, interviuri și reportaje de excepție! Nu rata cele mai fresh emisiuni de sport din România!

”PlayMaker” va fi nu doar o altă emisiune de sport, ci Emisiunea de Sport care face diferența! Așa cum playmaker-ul sau numărul 10 dă ritmul de joc echipei sale, noua emisiune sportivă produsă de PlaySport.ro promite să schimbe tempo-ul în peisajul presei sportive. La ”PlayMaker” se va vorbi altfel despre sport: cu informații verificate, cu argumente și cu… pasiune!

Pentru că sportul înseamnă și emoție, povești frumoase și personaje de legendă. Aici intră în scenă ”Fotbal Tango”, o emisiune care va aduce în fața voastră protagoniștii sportului rege, cu poveștile lor neștiute. Jucătorii de legendă ai României vor fi tratați la ”Fotbal Tango” așa cum merită: vor fi ascultați, respectați și arătați generațiilor mai tinere, care au mare nevoie de repere.

 

Când și unde se pot vedea ”PlayMaker” și ”Fotbal Tango”

Cele două noi emisiuni sportive vor fi difuzate astfel:

  • PlayMaker: Luni, Marți și Vineri, de la orele 18.00
  • Fotbal Tango: Joi, de la orele 11:00.

”PlayMaker” debutează live luni, 31 mai, în timp ce prima ediție ”Fotbal Tango” va fi difuzată joi, 3 iunie.

PlayMaker și Fotbal Tango vor putea fi urmărite aici:

Cine sunt prezentatorii emisiunii

Ne mândrim cu faptul că editorialistul PlaySport.ro, Marius Mitran, a acceptat invitația de a modera emisiunea ”Fotbal Tango”.

”Maestrul”, așa cum este cunoscut de public, este unul dintre cei mai importanți jurnaliști sportivi din România. A condus ziarele importante de sport, ”Gazeta Sporturilor”, ”Prosport” și ”Sport Total”, a semnat sute de editoriale, a condus redacții de sport, dar cel mai ai important, a adus acel ”touch” de emoție sportului pe care îl iubim cu toții.

De mai bine de zece ani, din postura de invitat permanent al emisiunii ”Replay”, de la TVR 1,”maestrul” Mitran v-a făcut să vedeți sau să retrăiți momente unice din istoria fotbalului românesc. Iar acum, la ”Fotbal Tango” va duce mai departe această misiune de a vă delecta cu poveștile marilor campioni ”lângă care se respire greu și se trăiește frumos”, așa cum îi place să spună.

Când? În fiecare joi, de la orele 11:00.

Marius Mitran, prezentatorul emisiunii ”Fotbal Tango”:

Mă gândesc că după 30 de ani de presă meritam un tango. Cum Playsport.ro mi-a oferit și ocazia să scriu, dar și pe cea de a-l dansa alăturând acordurile argentiniene fotbalului, pot spune că mi-am împlinit visul. Totul e să le placă și celor care vor urmări acest Fotbal tango. Sper că nu puțini!

Marius Mitran, prezentatorul emisiunii ”Fotbal Tango”
Marius Mitran, prezentatorul emisiunii ”Fotbal Tango”

Cea de-a doua emisiune pe care PlaySport.ro v-o propune, ”PlayMaker”, va fi prezentată de jurnalistul Sorin Chiriac, editor coordinator al site-ului PlaySport.ro. Absolvent al Facultății de Jurnalistică de la Sibiu, el își făcea debutul în presa sportivă în urmă cu 15 ani, la ziarul ”Sport Total”, sub comanda redactorului-șef Marius Mitran. Și îl avea coleg de redacție, în Departamentul Fotbal Intern, pe jurnalistul sportiv Cătălin Mureșanu, cel care va fi invitatul permanent al emisiunii.

”PlayMaker”, emisiunea care face jocurile!

”PlayMaker” va fi altceva decât clasica emisiune sportivă online cu care te-ai obișnuit deja! Așa cum playmaker-ul unei echipe dictează jocul, ”PlayMaker” își propune să abordeze diferit subiectele zilei, să îți aducă informații în exclusivitate, dar în același timp să te facă să gândești și, de ce nu, să te simți bine… Vei avea ocazia să îți spui părerea în direct și, mai mult, nu doar să pui întrebări, ci să oferi și răspunsuri. Pentru că părerea ta este foarte importantă pentru noi!

Te așteptăm în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 18:00.

Sorin Chiriac, prezentatorul emisiunii ”PlayMaker:

Sunt un consumator de emisiuni online și știu foarte bine ce îmi place să văd la un astfel de format. De aceea, atunci când am primit propunerea de a realiza și modera această emisiune, am avut o singură cerință. Aceea ca Playmaker să fie o emisiune diferită de tot ceea ce există în acest moment. Este drept că la început am știut mai degrabă ce nu vreau să fac, decât ceea ce vreau.

Dar, odată cu cooptarea în echipă a colegului meu, jurnalistul Cătălin Mureșanu, am știut că această emisiune va fi, cu siguranță, altfel! Ne propunem să facem o transmisiune LIVE de o oră la care să te uiți cu plăcere. Unde să afli lucruri inedite, dar unde să și râzi.

Vrem ca PlayMaker să fie o platformă pentru suporteri, care să ne scrie live, să ne întrebe, să dea verdicte, să ne critice și, de ce nu, să ne apostrofeze atunci când vor considera că este cazul. Nu știu ce va ieși, dar vă asigur de un singur lucru: la PlayMaker nu vă veți plictisi!”

Sorin Chiriac, prezentatorul emisiunii ”PlayMaker”
Sorin Chiriac, prezentatorul emisiunii ”PlayMaker”

Cătălin Mureșanu, invitatul permanent al emisiunii ”PlayMaker”:

În abisul datului cu părerea, sport național tricolor, unde tactica de bază este „ai, n-ai mingea, tragi la poartă”, PlayMaker va încerca să verticalizeze jocul. Cu o altă abordare, în funcție de caz, uneori directă, alteori la temporizare. O să fim incisivi când subiectul o cere, o să încercăm să închidem jocul când discuția duce spre viroaga absurdului.

Din poziția de invitat permanent, un fel de „A2-copetar” la masa discuției – giuvaergiu de vorbe fiind colegul Sorin Chiriac, cu nimbul și garderoba unui veritabil Mister – o să încerc să fiu intrepid, să vorbesc mai mult când „am mingea la picior”, adică atunci când stăpânesc subiectul. Să dăm Play… PlayMaker!”

Cătălin Mureșanu, invitatul permanent al emisiunii ”PlayMaker”
Cătălin Mureșanu, invitatul permanent al emisiunii ”PlayMaker”

 

Așadar, din 31 mai, dacă ești suporter adevărat, poți fi PlayMaker, pe ritm de Fotbal Tango, pe www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube PlaySport.ro!

 

PlayMaker: Luni, Marți și Vineri, de la ora 18:00.

Fotbal Tango: Joi, de la 11:00.

Urmăriți Playsport.ro și pe