VIDEO. „PlayMaker” l-a avut invitat special pe Emilian Hulubei, președintele AFAN. Condiția jucătorului român de fotbal, dezbătută într-o nouă emisiune explozivă!

Mihai Rosoiu / 02.07.2021, 19:03

Ediția din această seară a emisiunii PlayMaker are un invitat de marcă. Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România vine în platoul ediției de azi PlayMaker.

Subiectele dezbătute de gazdele Sorin Chiriac și Cătălin Mureșanu împreună cu președintele AFAN vor fi multe și explozive. Numeroasele litigii în care sunt implicați jucători de fotbali din România, problemele cu care aceștia se confruntă la cluburi, vor fi puse pe tapet începând cu ora 18:00

PlayMaker LIVE cu Emilian Hulubei, președintele AFAN

Emilian Hulubei este șeful asociației care încearcă să apere interesele jucătorilor de fotbal din România. Multe dintre problemele fotbaliștilor, apărute de-a lungul vremii, au fost rezolvate cu ajutorul AFAN, însă fenomenul fotbalistic autohton continuă să ofere multe cazuri neașteptate.

Invitați surpriză la PlayMaker, ediția de vineri, 2 iunie 2021

Pe parcursul emisiunii de astăzi, cei doi amfitrioni vă așteaptă și cu alte surprize. Mai multe nume importante ale fotbalului din România vor intra în legătură telefonică directă cu noi.

Așadar, nu ratați o nouă ediție explozivă PlayMaker. Emisiunea noastră se poate urmări pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook, dar și pe canalul de YouTube. PlayMaker este o emisiune sportivă, care se difuzează, în direct, în fiecare zi de luni, marți și vineri, începând cu ora 18:00.