PlaySport LIVE – ediție cu super dezvăluiri din culisele fostei ”Cooperative”! Fostul portar Dorin Arcanu dă cărțile pe față!

Sorin Chiriac / 18.10.2021, 15:11

După ”dubla” echipei naționale, cu Germania și Armenia, am revenit la meciurile din Liga 1. Și deja am avut parte de o mare surpriză: Rapid a bătut campioana CFR Cluj, scor 2-0. Iar FCSB-ul, fără Edward Iordănescu pe bancă și cu doar două rezerve, a reușit să vină la șase puncte în spatele liderului.

La PlaySport LIVE, disecăm etapa a 12-a

Dinamo a fost răpusă de golurile de generic ale lui Ronaldo de România, Voluntari nu se joacă și urcă pe podium, iar Craiova lui Mititelu cade pe loc de play-off, după o nouă înfrângere, la debutul pe banca tehnică a lui Flavius Stoican. Universitatea Craiova pare a avea un meci ușor, cu Academica, dar e de văzut cum va putea Ionuț Chirilă să-l blocheze pe prietenul Reghe. Vom comenta toate acestea cu un fost jucător al Craiovei, Dorin Arcanu, care are în palmares o Cupă a României și o finală de Cupă pierdută cu echipa din Bănie.

Arcanu, de la Craiova la Oțelul și meciurile din ”Cooperativă”

Interesant este faptul că, deși a jucat pentru Univeristatea Craiova, este unul dintre membrii fondatori ai Craiovei lui Adrian Mititelu. De asemenea, el este cel care i-a descoperit, la vârste fragede pe Laurențiu Brănescu (ex-Juventus) și Ionuț Radu, de la Inter Milano. Dar poate cea mai interesantă perioadă din cariera fostului portar cu 195 de meciuri în Divizia A s-a consumat în tricoul Oțelului Galați, într-o perioadă în care în fotbalul românesc era la putere celebra ”Cooperativă”. În cei trei ani petrecuți la echipa de la Dunăre, sub comnda lui Marius Stan și alui Mihai Stoica, Dorin Arcanu a văzut multe și a auzit și mai multe! Ce anume? Ne va spune chiar el, în această seară, în DIRECT, la PlaySport LIVE!

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00

Playsport Live vine în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi vizionată pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.