Răzvan Zăvăleanu face lumină în cazul situației critice de la Dinamo! O nouă ediție incendiară a emisiunii PlaySport LIVE

Sorin Chiriac / 23.11.2021, 16:45

Dinamo se afundă tot mai mult în coada clasamentului și situația la clubul din Ștefan cel Mare devine de-a dreptul disperată! Aseară, ”câinii” au bifat un nou eșec sub comanda lui Mircea Rednic, 1-2 la Voluntari, în fața unui fost antrenor și contra uneia dintre cele două echipe pe care le învinseseră în tur.

Primele săgeți spre Mircea Rednic. Iuliu Mureșan și-a pierdut răbdarea

Urmare a acestui nou eșec, apar și primele disensiuni în echipa de conducere. Iuliu Mureșan nu și-a mai ascuns nemulțumirea, după al șaptelea meci consecutiv fără victorie înregistrat de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic. Administratorul special a declarat la finalul partidei cu Voluntari că este foarte îngrijorat de situația echipei. Iuliu Mureșan nu este impresionat de explicațiile antrenorului și începe să își manifeste îngrijorarea. El a trimis câteva săgeți către echipa, dar nu l-a ocolit nici pe Mircea Rednic.

Cei care sunt datori sunt jucătorii. Noi, ca administrație, am reușit să dăm salariile la zi. Am deblocat transferurile, azi s-a întocmit planul de reorganizare, am scăpat și de depunctare. Din păcate, nu-i acea stare de spirit necesară unei victorii.
Am adus 8-9 jucători, a venit și Mircea Rednic, a adus și el 5 jucători, și totuși nu se schimbă nimic. De fapt, unii sunt foști jucători. Sunt îngrijorat și foarte nemulțumit.
Am avut și două pauze de două săptămâni. Așteptam să obținem măcar un egal azi… Tot sperăm că schimbăm luna viitoare, la iarnă, însă nu poți aduce 100 de jucători”, a spus Iuliu Mureșan.

Rednic, luat la ochi și de Cornel Dinu

Nici Cornel Dinu nu l-a iertat pe Mircea Rednic. Fost mare jucător și antrenor al lui Dinamo, Mister a comentat transferurile efectuate de club în ultima vreme: „Rednic n-a mers până la neadevăruri. A mers pe nişte pansamente, pe nişte răni care trebuie operate. Lucrurile sunt profunde.

Achiziţiile sunt ceva între pactul de la Varşvoia şi NATO, nişte recruţi refuzaţi în alte pacte militare. El încearcă să-l scuze pe Gluhakovic, de unde o fi apărut?
Din spaţiul Balcanic, dar nu are nicio scuză la felul în care a pătruns Voluntari la golul de 2-1, marcat de Gheorghe. Trecutul se plăteşte scump, dacă te uiţi la Gheorghe. E crescut de Dinamo şi acum zburdă. Situaţia lui Dinamo e cruntă”, a spus Dinu la Telekom Sport.

Disperarea lui Torje: ”Psihic, suntem sub nivelul mării”

La finalul partidei, Gabriel Torje nu și-a putut ascunde amărăciunea și dezamăgirea după acest nou eșec al lui Dinamo. El crede că situația de la echipă se datorează în primul rând problemelor psihologice. Torje susține că lipsa de încredere a jucătorilor este decisivă în eșecurile pe bandă rulantă ale echipei din Ștefan cel Mare.

Încrederea este cel mai greu de câștigat. Din punct de vedere fizic, suntem bine, avem jucători de valoare, dar ne lipsește încrederea, pe care o putem câștiga doar prin victorii.

Ăsta este blocajul nostru. Și când aveam 1-0, dar și la 1-1, parcă ne era teamă să nu luăm gol, pentru că știam că nu avem puterea să ne revenim. Era clar că dacă ne vor marca, vom cădea. Psihic, suntem sub nivelul mării”, a declarat Gabi Torje.

Răzvan Zăvăleanu anunță că Planul de reorganizare de la Dinamo a fost aprobat!

Răzvan Zăvăleanu a anunțat, prin intermediul Playsport, că Planul de reorganizare de la Dinamo a fost aprobat. Asta înseamnă că Dinamo scapă de depunctare.

Omul-cheie de la Dinamo, la PlaySport LIVE!

Este amenințată poziția lui Mircea Rednic? Mai are clubul resurse financiare pentru noi transferuri de fotbaliști? Ce șanse sunt să vedem un nou investitor în perioada imediat următoare? Comentăm toată nebunia de la Dinamo cu omul-cheie de la clubul din Ștefan cel Mare! De asemenea, factorii de decizie de la Dinamo vor explica ce se poate face în perioada imediat următoare, pentru redresarea situației.

PlaySport LIVE: luni, marți și vineri, de la 18:00!!

Playsport LIVE este programat în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.