PlaySport LIVE. Dezastrul de la Dinamo, interviuri explozive și ultimele dezvăluiri din culisele sportului românesc

Bordei Radu / 14.09.2021, 14:25

Marți, 14 septembrie, Playsport Live vine cu o nouă ediție spectaculoasă. Sorin Chiariac vine cu doi invitați speciali, pentru a comenta ultimele informații din fotbal și din sport în general. Doi jurnaliști cu mare experiență se vor alătura lui Sorin, în studioul Playsport. Aceștia vor veni cu perspectiva lor asupra evenimentelor din ultima perioadă.

Mihai Roșoiu și Marian Olaianos sunt invitații lui Sorin Chiriac, la Playsport Live. Află ce au de spus reputații jurnaliști

Redactorul-șef adjunct de la Playsport, Mihai Roșoiu, dar și cunoscutul jurnalist Mihai Olaianos vor analiza noutățile de la Dinamo, dar și din Liga 1. Totodată, în această seară, sunt primele meciuri din grupele Ligii Campionilor. Toate aceste teme, dar și multe altele, vor face subiectul unei discuții interesante, cu „cărțile pe față”, doar pe Playsport.ro.

Așa cum v-a obișnuit, Playsport Live vine în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi vizionată pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube.