Playsport.ro, reprezentat la Naționala Jurnaliștilor, în turneul internațional din Georgia!

Andrei Alexandra 21.10.2022, 11:58
Playsport.ro, reprezentat la Naționala Jurnaliștilor, în turneul internațional din Georgia!

Georgia și România sunt țările care vor organiza Campionatul European de Fotbal U21, acolo unde echipa noastră de tineret va înfrunta Spania, Croația și Ucraina. Ca de obicei, în linia întâia vor fi jurnaliștii, care vor relata tot ceea ce se întâmpla înintea, în timpul și la finalul partidelor Turneului final din România și Georgia.

Jurnaliști din 7 țări vor juca la turneul internațional din Georgia

Cu prilejul acestei colaborări, dintre cele două țări, în vedere urganizării Euro U21 2023, naționala de fotbal a jurnaliștilor din România a fost invitată să participe la Turneul Internațional din Georgia, disputat în perioada 25-30 octombrie. Acolo, reprezentanții țării noastre îi vor înfrunta pe jurnaliștii țării gazdă, Georgia și pe cei din Ucraina, Armeniei, Azerbaidjan, Republica Moldova și Kazahstan.

Playsport.ro va fi reprezentat la turneul internațional din Georgia de Sorin Chiriac, prezentatorul emisiunii Playsport LIVE, programată în fiecare săptămână, luni, marți și vineri, de la 18:00. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul www.playsport.ro, pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de YouTube: https://bit.ly/3KzyUKl.

Din Naționala SuperSocial mai  fac parte, printre alții: Cristi Mîndru (TVR), Adi Dobre (Eurosport), Romeo Chiriac (Revista Sport Magazin), Gigi Stancu (SuperGigi – Superbet), Narcis Drejan (Sport Total FM) sau Iulian Anghel (ziare.com). Jurnaliștii tricolori vor fi sprijiniți la această acțiune organizată de Clubul Media Business de Aqua Carpatica și Alexandrion Group.

Urmăriți Playsport.ro și pe